Miksi Liverpool PSG on kierroksen ottelu

Liverpool PSG TV-suomi

Tiistai 18.9. klo 22:00 Liverpool – PSG 

TV-näkyvyys:
• 
Cmore.fi → Tilaa täältä

Lue myös: 
• Liverpoolin voitolle 20.00 kerroin 

 

Miksi Liverpool PSG on kierroksen ottelu?

Anfieldillä nähdään maaleja. Viime kaudella Liverpool teki Mestarien liigassa 15 ottelussa 47 maalia. Samalla Liverpoolin Mohammed Salahista, Sadio Manesta ja Roberto Firminhosta tuli Mestarien liigan historian ensimmäinen kolmikko, joista jokainen on tehnyt yhden kauden aikana vähintään kymmenen osumaa samalle joukkueelle. PSG oli puolestaan tappavan tehokas lohkovaiheessa tehden kuudessa ottelussa 25 nyyttiä. Italialaista asemasotaa tuskin on luvassa, sillä Jürgen Kloppin Liverpool ei ota taka-askelia, vaan pallo pyritään prässäämään  pois vastustajalta mahdollisimman korkealla. Neymar ja Kylian Mbappe ovat kaksi maailman kalleinta pelaajaa, mikä kertoo siitä, että PSG:n joukkue on rakennettu hyökkäys edellä. Pariisilaisten puolustus on osoittaunut kovissa Euroopan kentillä haavoittuvaiseksi, joten pallonhallinta saattaa olla paras keino varjella omaa maalia.

Klopp vastaan Tuchel. Lisäjuonen otteluun tuo saksalaismanagerien kohtaaminen. 45-vuotias Thomas Tuchel on tallannut Kloppin perässä samoja Mainzin kautta Borussia Dortmundiin. Tyyliltään valmentajat ovat kuitenkin täysin erillaisia. Klopp elää pelissä mukana koko sydämellään ja luottaa dogmaattisesti omaan systeeminsä. Kehonkieleltään maltillinen Tuchel on puolestaan valmis muuttamaan pelitapaansa vastustajan mukaan. Miesten edellinen kohtaaminen Anfieldillä päättyi Tuchelin kannalta nolosti, kun Liverpool nousi Eurooppa-liigan puolivälierässä 3-1 tappioasemasta 4-3 voittoon ottelun lisäajalla. 

C-lohkon kovuus. Kokeneen Carlo Ancelottin luotsaama Napoli pitää huolen siitä, että C-lohkossa ei ole suurimpien liigojen megaseuroille kahta puoli-ilmaista paikkaa 16 joukossa. Belgradin Punaiselle tähdelle on varattu pisteautomaatin rooli, mutta Serie A:n kakkokseksi yltäneeltä Napolilta ei saa ainakaan Stadio San Paololta helppoja pinnoja. Tiukka kilpailutilanne tarkoittaa sitä, että Liverpoolin ja PSG:n kohtaamisessa on jo pudotuspelin tuntua.    

 

Mestarien liigan avausviikon ohjelma

Ti 18.9.
19.30 Jalkapallostudio I C More Sport 1, cmore
19.40 Barcelona-PSV Eindhoven I C More Sport 2, cmore.fi
19.50 Inter-Tottenham I C More Sport 1, cmore.fi
21.50 Liverpool-PSG I C More Sport 1, cmore.fi
21.50 AS Monaco-Atletico Madrid I C More Sport 2, cmore.fi

21.45 Club Brugge-Dortmund I cmore.fi
21.45 Crvena Zvezda-Napoli I cmore.fi
21.45 Galatasaray-Lokomotiv Moskova I cmore.fi
21.45 Schalke-Porto I cmore.fi

21.55 Panorama-lähetys I cmore.fi

Ke 19.9. 
19.30 Jalkapallostudio I C More Sport 1, cmore.fi
19.40 Shakhtar Donetsk-Hoffenheim I C More Sport 2, cmore.fi
19.50 Ajax-AEK Ateena I C More Sport 1, cmore.fi
21.50 Real Madrid-AS Roma I C More Sport 1, cmore.fi
21.50 Valencia-Juventus I C More Sport 2, cmore.fi

21.45 Benfica – Bayern München I cmore.fi
21.45 Manchester City – Lyon I cmore.fi
21.45 Viktoria Plzen – CSKA Moskova I cmore.fi 
21.45 Young Boys – Manchester United I cmore.fi

21.55 Panorama-lähetys I cmore.fi