Mikä on NFL Game Pass?

Voit tilata Game Passin suoraan NFL:n sivuilta –> NFL GAME PASS

 

Amerikkalaisen jalkapallon kuninkuusliiga NFL tarjoaa faneilleen tuotteen, joka täyttää vaativankin jenkkifutiksen ystävän toiveet. NFL Game Pass on ollut vuosia yksi edistyneimpiä penkkiurheilijan palveluita maailmassa. Mikä parasta, Game Passin tarjonta laajenee vuosi vuodelta. 

Mitä sisältöä Game Pass tarjoaa?

Game Passin sisällön voi jakaa kolmeen osaan: ottelulähetyksiin, NFL Networkin ohjelmiin ja samanaikaisesti kierroksen otteluita seuraavaan NFL Redzone -ohjelmaan. 

Tuotteen täysversio – niin sanottu Pro-paketti – sisältää NFL-kauden (mukaan lukien pudotuspelit) jokaisen ottelun suorana ja jälkilähetyksenä. Sisältö ei rajoitu vain tämän kauden otteluihin, vaan arkistosta löytyvät kaikki matsit vuodesta 2012 alkaen.

Kamppailut voi katsoa myös tiivistettyinä versioina, joissa näytetään vain pelitapahtumat ja tärkeimmät hidastukset. Tiivistetyt ottelulähetykset antavat tosifanille mahdollisuuden katsoa vaikka yhden päivän aikana kierroksen jokaisen ottelun jokaisen pelitapahtuman.

NFL Network on liigan oma tv-kanava, joka lähettää NFL-aiheista ohjelmaa 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Kanavan parasta antia on laadukkaasti tuotetut dokumentit ja sunnuntaipäivän massiiviset ennakkostudiot. 

NFL Redzone on tv-urheiluviihteen suurimpia timantteja, mitä maa päällään kantaa. Loistavan Scott Hansonin juontama ohjelma seuraa runkosarjan jokaisena sunnuntaina klo 20:00 alkaen kaikkia meneillään olevia otteluita. Kuva ja ääni siirtyvät pelipaikkakunnalta toiselle sellaisella tahdilla, että hengästyttävämpää seitsemän tunnin urheilulähetystä on mahdotonta löytää. 

https://www.youtube.com/watch?v=-UfpG-VHpFs

 

Kuinka paljon Game Pass maksaa?

Yksi Game Passin hyvistä puolista on viikoittain laskeva hinta, mikä mahdollista tuotteen ostamisen fiksuun hintaan myös kesken kauden. Esimerkiksi kahdentoista peliviikon jälkeen (tällä hetkellä 2.12.2017) Pro-versio maksaa 89,90 euroa. Tilaus on voimassa heinäkuun loppuun asti, joten myös NFL Draft ja offseasonin hulinat kuuluvat pakettiin.

Palvelusta on tarjolla myös kaksi halvempaa versiota: Starter (19,90€ loppukaudeksi) ja Essential (37,49€ loppukaudeksi). Game Passin eri paketit voi ostaa myös viikoksi ilman pidempää sitoutumista.

Starter-paketti ei tarjoa yksittäisiä ottelulähetyksiä, mutta kaiken NFL Networkin ja Redzonen tarjonnan arkistoineen. Essential-paketin ostaja näkee yhden liveottelun viikossa, NFL Redzonen livenä ja nauhoitteena sekä NFL Networkin meneillään olevan lähetyksen ilman ohjelma-arkistoa. 

Millä laitteilla Game Pass toimii?

Game Pass toimii lukuisilla eri laitteilla. Tuotetta voi käyttää normaalin web-selaimen lisäksi myös mobiiliselaimella. Android- ja iOS -laiteille on tarjolla omat applikaatiot, joiden avulla voi ladata otteluita katsottavaksi myös offline-tilassa.  

Muut tavat käyttää NFL Game Passia ovat AppleTV, XBOXin Microsoft NFL app, Amazon Fire + Fire stick ja Chromecast. NFL on luvannut tuoda palvelun myös PS4:lle sekä LG:n ja Samsungin älytelevisioihin.  
 

TVmatsit.com on Suomen suositun TV-urheilun opas.