Nämä joukkueet jatkoon Mestarien liigan pudotuspeleissä – Real Madridille tulee noutaja

Diego Simeone ja Jürgen Klopp pääsevät ottamaan toisistaan mittaa Mestarien liigan neljännesvälierissä. 


Maanantaina arvotut Mestarien liigan neljännesvälieräparit tarjoavat futiksen ystäville kahdeksan herkullista kohtaamista. Rahapeliyhtiö Betsson on laskenut tuoreeltaan kertoimet ensimmäisen pudotuspelivaiheen jatkoonmenijöille. 

Ensi vuoden helmikuussa alkavissa pudotuspeleissä nähdään muun muassa Real Madridin ja Manchester City kohtaaminen. Tässä parissa Betsson uskoo Pep Guardiolan miehistön vievän voiton Zinedine Zidanen suojateista. Yhtiön kerroinarvion mukaan Manchester City etenee kaksikosta jatkoon noin 66 prosentin todennäköisyydellä. 

Jos kertoimiin on uskominen, on myös Atletico Madridille luvassa kylmää kyytiä Mestarien liigan pudotuspeleissä, kun Diego Simeonen luotsaama joukkue saa vastaansa mestaruutta puolustavan Liverpoolin. Nimittäin kertoimien perusteella Liverpool jatkaa puolivälieriin Cityn tavoin 66 prosentin todennäköisyydellä. 

Etukäteen tasaisimmaksi pariksi Betsson arvioi parin, jossa kohtaavat RB Leipzig ja Tottenham. Tässä asetelmassa Tottenham etenee seuraavalle kierrokselle 56 prosentin todennäköisyydellä. Barcelona ja Juventus ovat sen sijaan suurimmat suosikit puolivälieräjoukkueiksi, sillä molempien jatkopaikan todennäköisyys on lähes 83 prosenttia. 

Manchester City (5.00) on edelleen suosikki voittamaan Mestarien liigan Liverpoolin (5.50) ja Barcelonan (6.00) seuratessa perässä. Mestarien liigan neljännesvälierien avausosat pelataan 18. helmikuuta alkaen ja viimeiset toiset osaottelut 18. maaliskuuta 2020. 

 
Jatkoonmenokertoimet ottelupareissa 18.12.2019  

Real Madrid 2.80
Manchester City 1.46
 
Atletico Madrid 2.80
Liverpool 1.46
 
Chelsea 3.90
Bayern München 1.27
 
Napoli 5.55
Barcelona 1.16
 
Lyon 5.55
Juventus 1.16
 
Borussia Dortmund 3.30
Paris SG 1.35
 
Tottenham 1.72
RB Leipzig 2.18
 
Atalanta 2.40
Valencia 1.60
 
Kaikki Mestarien liigan kohteet täältä.