Mestarien liiga: Liverpoolin tämän illan voitolle 30.00 jättikerroin

Bayern - Liverpool

Liverpool loi ensimmäisessä osaottelussa vaarallisemmat paikat mutta jäi ilman maalia. Keskiviikko 13.3. klo 22:00 Bayern München – Liverpool

TV-lähetykset: C More Sport 1 ja Cmore

Bayern Münchenin ja Liverpoolin kohtaaminen Mestarien liigan neljännesvälierissä tuo veden futisfanin kielelle. Kolme viikko sitten Anfieldillä pelatussa ensimmäisessä osaottelussa ei nähty maaleja, joten se jätti kaiken avoimeksi tämän illan näytöstä varten. 

Pelitoimistojen papereissa Bayern on kotikentällään hienoinen suosikki runsaan kahden kertoimella. Peliyhtiö Mr Green on reagoinut illan huippukamppailuun tarjoamalla kampanjana uusille asiakkailleen Liverpoolin voitolle peräti 30.00 kertoimen. Lue jutun lopusta miten voit hyödyntää tarjouksen. 
 

Vierasmaali voi ratkaista 

Tilastojen mukaan peräti 68 prosenttia niistä joukkueista (21/31), jotka ovat jääneet Mestarien liigan neljännesvälierien ensimmäisessä osaottelussa kotonaan 0-0 tasapeliin, on selvinnyt puolivälieriin. Näin ollen vierasmaalin merkitys näyttää olevan valtavan suuri. Jos Liverpool saa pallon Bayernin verkkoon, on saksalaisjätin vastattava siihen vähintään kahdella osumalla. Asetelma lupaa hermostunutta peliä. Bayern ei uskalla hyökätä koko voimallaan, sillä sen on jatkuvasti pelättävä, että juoksuvoimainen Liverpool pääsee puremaan sitä vastahyökkäyksestä. 

Valioliigan 30 ottelussa vain 17 maalia päästäneellä Liverpoolilla on Euroopan suurten sarjojen joukkueista toiseksi paras puolustus yhdessä Atletico Madridin ja Juventuksen kanssa. Vain epätasaista Ranskaa liigaa ylivoimaisesti hallitseva PSG on päästänyt vähemmän maaleja (15). Avausotteluun verrattuna Liverpoolin takalinjan pitäisi vahvistua entisestään, kun maailman kallein puolustaja Virgil van Dijk palaa avaukseen missattuaan ensimmäisen Bayern-pelin korttitilin täyttymisen vuoksi. 

Kotijoukkueen puolustus on sen sijaan varamiehinen, kun laidaltaan hyökkäyksiä mielelellään tukeva Joshua Kimmich puuttuu varmuudella pelikiellon vuoksi. Tämän lisäksi pienistä kolhuista kärsivien Mats Hummelsin sekä David Alaban pelaaminen on epävarmaa. Hyökkäyksestä Bayerniltä puuttuvat Arjen Robben sekä mahdollisesti myös Kingsley Coman, joten kokenut Franc Ribery saattaa saada mahdollisuuden vasempana hyökkääjänä.  
 

Liverpoolin voitolle 30.00 kerrroin – toimi näin

Jos uskot Liverpoolin mahdollisuuksiin tämän illan Mestarien liigan ottelussa Bayern Müncheniä vastaan kannattaa hyödyntää Mr Green tehostettu kerroin, joka noin yhdeksän kertaa parempi kuin Liverpoolin voitolle laskettu normaali kerroin. Uutena asiakkaana lisäksi voit hyödyntää Mr Green talletuskampanjan.

  1. Siirry Mr Greenin sivulle → tästä
  2. Lue kampanjan ehdot ja tee haluamasi kokoinen talletus. Suosittelemme tekemään 30-100 euron talletuksen, sillä voit hyödyntää myös talletuskampanjan.
  3. Pelaa Liverpoolin voittoa 30.00 kertoimella 
  4. Jos Liverpool voittaa ottelun, saat voiton käteisenä. 

Huom. Vain uudet asiakkaat voivat hyödyntää tarjouksen.