Mertaranta selostaa torstai-illan jännitysnäytelmän ilmaiskanavalla

Puolivälierä Suomi – Ruotsi MTV3:lla ja C Morella klo 21:15.

 

Suosittu sinivalkoinen kiekkoääni Antero Mertaranta selostaa poikkeuksellisesti Suomen MM-puolivälieräottelun Ruotsia vastaan myös MTV3 kanavalla. MM-kisojen Suomen TV-oikeudet omistava MTV3 ja C More tiedottivat selostajavalinnoistaan torstain puolivälieriin keskiviikkona. Mertaranta on selostanut Suomen molemmat jääkiekon MM-kullat, Tukholmassa 1995 ja Bratislavassa 2011.

Veteraaniselostaja Mertaranta, 63, on selostanut kisoja maksullisella C More -kanavalla, kun taas Mika Saukkonen on selostanut Leijonien pelejä vapaasti näkyvälle MTV3 kanavalle. Suomen ja Ruotsin ottelu alkaa klo 21:15. MTV3:n studiolähetys alkaa jo 45 minuuttia ennen ottelun alkua. Asiantuntijoina kuullaan studiossa kullaan Tero Lehterää ja Ville Niemistä. Samaan aikaan pelataan myäs Tsekin ja Saksan välinen puolivälierä, jonka voi katsoa C Moren suoratoistopalvelusta. 

MM-kisojen puolivälierät käynnistyvät klo 17:15 alkaen, jolloin pelataan Venäjä – USA sekä Kanada – Sveitsi -ottelut. Nämä ottelut ovat nähtävissä vain C Morella.