Marseille – Atletico Eurooppa-liigan finaalissa – nähtävissä ilmaiskanavalta

Eurooppa-liigan-finaali-16052018

Tänään 16.5. klo 21:45 Marseille – Atletico Madrid @ JIM 

Kampanjat:
Ruutu+ urheilukanavapaketti saatavissa testiin kuukaudeksi täältä
(hyvä vaihtoehto, jos haluaa katsoa illan pelin tabletilta tai puhelimelta)

 

Keskiviikkoiltana pelattavasta Eurooppa-liigan finaalista käynnistyy viimeinen kiireinen viikko maanosan futiksessa ennen kuukauden kuluttua alkavia jalkapallon MM-kisoja. Tulevana viikonloppuna Italiassa, Espanjassa ja Ranskassa pelataan sarjojen viimeinen kierros, kun taas Englannissa ratkotaan FA Cupin mestari.

Atletico Madrid on tehnyt vakuuttavaa Eurooppa-liigassa pudottuaan turnaukseen Mestarien liigan lohkovaiheen jälkeen. Diego Simeonen miehistö on raivannut jo tieltään FC Kööpenhaminan, Lokomotiv Moskovan, Sportingin sekä Arsenalin päästäen kussakin otteluparissa vain yhden maalin. Kolmatta Eurooppa-liigan mestaruuttaan jahtaava Rojiblancos lähtee vedonlyöntiyhtiöiden vahvana suosikkina Parc Olympique Lyonnaisilla pelattavaan finaaliin.

Kaudella 1991-92 Olympique de Marseillesta tuli esimmäinen  Mestarien liigan voittanut ranskalaisjoukkue. Tänä iltana Marseillesta voi tulla myös ensimmäinen Eurooppa-liigan pokannut ranskainen seura. Ranskalaiset taistelevat myös paikasta ensi kauden Mestarien liigassa, joka kuuluu Eurooppa-liigan voittajalle. Selviytyminen maanosan arvostetuimpaan turnaukseen Ligue 1 sijoituksen perusteella vaikuttaa epätodennäköiseltä Marseillen ollessa pisteen perässä Lyonia, joka pelaa päätöskierroksella kotona OGC Niceä vastaan.

Marseille pelaa finaalissa vahvojen kotiesitysten ansiosta. Rudi Garcian ryhmä hävisi vieraskentällä niin Bragalle, RB Leipzigille kuin Salzsburgillekin, mutta onnistui aina käntämään ottelupari edukseen kotikentällään. Vaikka Eurooppa-liigan finaali pelataankin tänä vuonna Ranskassa ei siitä todennäköisesti ole merkittävää etua Marseillelle.
 

Mahdolliset kokoonpanot

Marseille XI:  Pele; Sakai, Rami, Luiz Gustavo, Amavi; Zambo Anguissa, Sanson; Thauvin, Payet; Sarr.

Atletico XI: Oblak; Vrsaljko, Savic, Godin, Lucas; Koke, Saul Niguez, Gabi, Correa; Griezmann, Costa.  

Televisiointi

Vapaasti näkyvä JIM-kanava esittää kello 21:45 alkavan Eurooppa-liigan finaalin.
Ottelun voi myös katsoa maksulliselta Ruutu+ Urheilu 1 -kanavalta sekä suoratoistopalvelu Ruutu+ välityksellä. Ruutu+ urheilukanavapaketti on saatavissa testiin kuukaudeksi täältä ja on erinomainen vaihtoehto, mikäli haluaa katsoa illan ottelun tabletin tai puhelimen välityksellä.

Katso myös