Markkasen peli alkaa jo klo 18:00 – näin katsot maksutta

Detroitin Blake Griffin oli Lauri Markkaselle hankala pideltävä. 

Sunnuntai 10.3. klo 18:00 Detroit Pistons – Chicago Bulls
TV: Ruutu+

 

Sunnuntaina on kuluvan NBA:n kauden viimeinen mahdollisuus nähdä Lauri Markkasen pelaavan suomalaiskatsojan kannalta ystävälliseen aikaan, kun Chicago Bulls kohtaa Detroit Pistonsin jo kello 18:00 alkavassa ottelussa. Detroit-matsin jälkeen Chicago pelaa vielä 14 runkosarjan ottelua, joista kaikki ajoittuvat Suomessa yöaikaan. 

Ruutu+ suoratoistopalvelu esittää Detroitin ja Chicagon kohtaamisen suorana Kristian Palotien selostamana. Jos et ole vielä Ruutu+ asiakas, voit katsoa ottelun maksutta hyödyntämällä Ruutu+ 1. kuukausi ilmaiseksi tutustumisedun, joka ei velvoita määräaikaiseen tilaukseen. Käytä tutustumisetu tästä.

Chicagolla revanssin paikka

Detroit Pistons voitti Chicagon lauantain vastaisena yönä, joten Bullsille tarjoutuu sunnuntaina mahdollisuus pikaiseen revanssiin. Erityisen katkeran tappiosta tekee se, että Chicago johti otteluaan parhaimmillaan 21 pisteellä, mutta loppunumerot 112-104 merkittiin vierailijoiden hyväksi. 

Lauri Markkanen upotti pelasi ottelussa 36 minuuttia tehden 18 pistettä ja keräten 6 levypalloa. Suomalainen oli myös tärkeässä roolissa puolustaessaan Detroitin supertähti Blake Griffiniä, joka teki päätösjaksolla vierailijoille 16 pistettä.