Markkanen pelaa Puolaa vastaan

Juuri YLE:n vahvistaman tiedon mukaan Lauri Markkasen nilkkavamma ei ole niin vakava kuin pelättiin. Susijengin ykköstähti on mukana, kun joukkue kohtaa sunnuntai-iltana klo 20.00 alkaen Puolan. 

Markkanen muljautti ikävästi nilkkansa Slovenia-pelin viimeisessä heittoyrityksessä Anthony Randolphin kaaduttua suomalaisen päälle. Ottelun jälkeen Markkanen jouduttiin auttamaan kentältä pukutiloihin, mutta 213-senttisen pelaajan raportoitiin myöhemmin poistuneen omin jaloin Hartwall Areenalta joukkueen bussiin. 

Pelko nilkkavamman vakavuudesta sai lisäkierroksia Markkasen jäätyä pois Susijengin tämän päivän aamutreeneistä. Epävarmuus 24-pistettä Sloveniaa vastaan pussittaneen Supertähden osallistumisesta kriittiseen Puola-otteluun jatkui pitkälle sunnuntai-iltaan asti päävalmentaja Henrik Dettmannin ympäripyöreän tiedotuslinjan ansiosta. 

Ilmeisesti kysymyksessä oli Dettmannin strateginen pokeri, jonka tarkoituksena on ollut vaikeuttaa Puolan valmistautumista illan matsiin. Valitettavasti myös Susijengin fanit joutuivat jännittämään Markkasen pelikuntoa.   

Suomen tie Istanbulin jatkopeleihin käy voittamalla joko tänään Puolan tai Kreikan, koska Islannin kaataminen alkusarjan viimeisessä ottelussa ei riitä. 

Suomi – Puola 20:00 Yle TV2 ja Yle Areena

Katso myös

Koripallon EM-kisat 2017 – otteluohjelma ja TV-lähetykset