Markkanen ensimmäistä kertaa prime timessä klo 22.30!

26.11. kello 22:30 Chicago Bulls – Miami Heat 

Ottelun esittävät
• Veloitukseton live stream (Betsafe TV) -> Lue lisää tästä
• NBA League Pass – kaikki Chicago Bullsin ottelut 109,99 € -> Lue lisää tästä

 

Sunnuntai-iltana on mahdollista katsoa Lauri Markkasta lähes parhaaseen katseluaikaan, kun Chicago Bulls saa vieraakseen Miami Heatin kello 22:30 alkavassa ottelussa.

Paluu United Centeriin tuo Chicagolle tervetullutta vaihtelua, sillä joukkueella on takanaan neljän pelin mittainen tappiollinen vieraskiertue, joka huipentui lauantaina 143-94 selkäsaunaan Golden Statelle.

Lauri Markkanen ei ollut parhaimmillaan vieraskiertueen tiiviissä ottelurytmissä. Kolmessa viimeisessä matsissa suomalainen sai 42 pelitilanneheitosta vain yhdeksän sisään.

 

https://www.youtube.com/watch?v=xqlkZvewB6w&t=31s

Lauri Markkanen pelasi yhden kauden parhaista peleistä Heatia vastaan 1. marraskuuta

 

Markkaselta hyvä esitys Miamin vieraana  

Chicago ja Miami ovat kohdanneet jo kerran tällä kaudella ja silloin kotijoukkue Heat oli parempi luvuin 97-91. Markkanen oli ottelussa oivallisella pelipäällä tehden 25 pistettä ja keräten kahdeksan levypalloa.

Heatilla on kahdesta edellisestä pelistään taskussa kaksi kovaa päänahkaa. Ensin joukkue katkaisi kotihallissaan Boston Celticsin 16 matsin voittoputken ja löi sitten vahvan Minnesota Timbervolwesin.

Floridalaisten kannalta huono uutinen Hassan Whitesiden kipeä polvi, joka saattaa estään NBA:n parhaisiin levypallomiehiin kuuluvan sentterin pelaamisen Chicagoa vastaan.
 

TV ja Live stream

Suoratoistopalvelu Ruutu+ näyttää ison osan Chicago Bullsin otteluista kaudella 2017-18, mutta sunnuntain ottelu Miami Heatia vastaan ei kuulu Ruudun tarjontaan. Sen sijaan kanava näyttää 22:30 alkavan Minnesota Timbervolwesin ja Phoenix Sunsin välisen ottelun. Chicago Bullsin sunnuntain ottelun voi katsoa esimerkiksi veloituksetta live streamina rahapeliyhtiö Betsafen sivuilta tai tilaamaalla loppukaudeksi "Chicago -katselupaketin" NBA League Passin sivuilta hintaan 109,99 €.

 

Lue lisää

TVmatsit.com on Suomen suositun TV-urheilun opas.