Makwan Amirkhani vs Chris Fishgold 1.6. – näin katsot UFC-ottelun!

Amirkhani seuraava ottelu TV

Lauantai 1.6. Makwan Amirkhan – Chris Fishgold 

TV:
Yksinoikeudella Viaplay Sport →  Viaplayn verkkokaupasta 29,99 € / kk

Vapaaottelija Makwan Amirkhani palaa UFC-kehään runsaan vuoden tauon jälkeen 1. kesäkuuta englantilaista Chris Fishgoldia vastaan. Amirkhanin ja FIshgoldin ottelu on osa Tukholman UFC Night 153 tapahtumaa, jonka pääotteluna nähdään Ruotsin Alexander Gustafssonin sekä Anthony Smithin kohtaaminen kevyessä raskaassa sarjassa. 
 

TV-lähetys ja alkamisaika 

Makwan Amirkhanin ottelun katsominen ei vaadi erikseen pay-per-view-tilausta, ja sen voi katsoa tilaamalla Viaplay Sport -paketin, jonka hinta on  29,99€/kk. Tukholman UFC ilta alkaa Suomen aikaa kello 21:00. Amirkhanin ottelun tarkka alkamisaika vahvistetaan myöhemmin. 

Voit tilata Viaplay Sportin →  Viaplayn verkkokaupasta 29,99 € / kk

 

Makwan olisi halunnut Top10 -vastustajan 

Maailman arvostetuimman vapaaotteluorganisaation UFC:n kehässä viidesti otellut 30-vuotias Amirkhani ei ollut maaliskuussa järjestetyssä lehdistötilaisyydessaan erityisen vakuuttunut ottelemisensa painiotteisiin perustavan Fishgoldin kamppailutaidoista. Kurditaustainen suomalaisottelija olisi kaivannut huomattavasti kovempaa vastustajaa. 

”Nyt loppuu pelleily. Olisin odottanut top 10 -vastustajaa, mutta tästä kaverista pitää nyt tehdä esimerkki, että kuulun kärkijoukkoon. Vastassa on kaveri, joka sanoo itseään painijaksi. Jos hän on painija, niin en tiedä, mikä minä sitten olen. Syön hänet elävältä”, höyhensarjassa otteleva Amirkhani uhosi.

Fishgold ottelee Amirkhania vastaan toisen kerran UFC-kehässä. Yhteensä liverpoolilaisottelijalla on tilillään 21 ottelua, joista voittaja on 18 ja tappiota kaksi sekä yksi ratkaisematon. Amirkhanin edellisestä UFC-ottelusta tulee kesäkuussa kuluneeksi yli vuosi. Suomalainen voitti viime vuoden toukokuussa Liverpoolissa yhdysvaltalaisen Jason Knightin pisteillä. 

Amirkhanin mukaan pitkä ottelutauko selittyy kovamalla treenillä, jonka tarkoituksena on ollut karsia heikkouksia. Erityisen kovaa töitä on tehty nyrkkeilyn kanssa, mikä ei ole kuulunut painataustaisen ottelijan vahvuuksiin. Amirkhan on myöntänyt, että runsas kaksi vuotta sitten hajaäänin tullut uran ainoa UFC-tappio britti Arnold Allenille johtui pitkälti huonosta valmistautumisesta sekä treenin puutteesta.