Maanantain TV-peli: Syventääkö Spurs ManUn ahdinkoa

Manchester United - Tottenham

Maanantai 27.8. klo 22:00 Manchester United – Tottenham Hotspur.

TV-näkyvyys:
• Viaplay → Voit tilata täältä

Lue myös:
Tottenhamille 26.00 megakerroin – 5 syytä miksi Manu häviää

 

Old Traffordilla on juuri nyt synkät tunnelmat. Koko kesän marissut Jose Mourinho on maalannut itsensä nurkkaan. Välit niin seurassa valtaa käyttävään Ed Woodwardiin kuin osaan pelaajistakin ovat myrkylliset.

Vaikka on Manchester United hankki yhteensä 82,7 miljoonalla eurolla Brasilian MM-joukkueeseen kuuluneen Fredin, laitapuolustaja Diogo Dalotin sekä varamolari Lee Grantin, ei Mourinho ole tyytyväinen. Kun media kysyi äskettäin portugaliaismanagerin mielipidettä joukkueestaan, kuuluu vastaus: You know my answer.  

Woodwardin haluttomuus tuoda isolla rahalla MM-kisoissa itsenä läpi lyönyttä Harry Maguirea Leicesteristä Old Traffordille on ymmärrettävää. Mourinho on saanut jo ostaa Victor Lindelöfin ja Eric Baillyn yhteensä 73 miljoonalla eurolla. Ruinaamalla johtokunnalta uutta keskuspuolustajaa The Special One on tehnyt selväksi, ettei nykyinen topparikaksikko nauti managerinsa luottamusta.  

Maanantai-illan kotiottelu Spursia vastaan on Manchester Unitedin syksyn kannalta kriittinen. Viime viikonlopun sokkitappio Brightonille unohtuu nopeasti, jos ManU onnistuu voittamaan Tottenhamin. Jos ManU häviää, kerää kriisi uusia kierroksia. Vedonlyöntiyhtiöt antavat jo nyt 50/50 todennäköisyyden, sille Mourinho kävelee Old Traffordilta ennen vuoden vaihdetta. 

Spursin manageri Maurizio Pocchetino ei suostu valittamaan, vaikka uutta stadionia rakentava seura ei ole käyttänyt puntaakaan pelaajahankintoihin. Siinä missä Mourinho yrittää median kautta painostaa seuraa pelaajahankintoihin, suhtautuu Pocchetino hiljaiseen siirtoikkunaan vain yhtenä ammattiin liittyvänä harmina. Argentiinalainen on olevansa tyytyväinen nykymiehistöönsä ja kiittelee sen yhtenäisyyttä.   

Voittaako Tottenham? 

Spursin fanit olisivat tuskin voineet toivoa herkullisempaa ajankohtaa Manchester United -ottelulle. Tottenham on hävinnyt viisi edellistä otteluaan Old Traffordilla jääden neljää kertaa nollille. Mourinho ei ole koskaan välittänyt tyylipisteistä tai Theater of Dreams brändistä. Faneille pitäisi riittää, että oma joukkue voittaa, vaikka se vaatisi mahtiseuralta puuduttavaa puolustamista ja riskien välttelyä. Tottenhamin voidaan jälleen maanantai-iltana odottaa olevan aktiivisempi osapuoli. 

Ensimmäisellä Chelsean visiitillään Mourinho onnistui siirtämään rajattoman itseluottamuksensa pelaajiin, jotka saivat kentälle lisäpotkua portugalilaisen riidoista kilpailevien managerien kanssa. Nyt sädekehä on murenemassa. 55-vuotiaan managerin itseluottamus on vaihtunut omahyväisyydeksi. Median välityksellä Mourinho on tehnyt pelaajiensa tiedettäväksi, ettei pidä nykyistä joukkuettaan riittävän hyvänä. Voidaankin kysyä löytyykö Mourinhon kritiikin kohteiksi joutuneilta Paul Pogbalta, Anthony Martialta tai Luke Shawlta enää paloa voittaa otteluita managerilleen?

Viime kaudella Manchester United kiilasi neljän pisteen erolla sarjataulukossa toiseksi ennen Tottenhamia. Merkittävää eroa joukkueiden pelaajamateriaalissa ei ole. ManU:n Nemanja Matić sekä kapteeni Antonio Valencia lähestyvät vasta ottelukuntoa, eikä kaksikko ole pelannut tällä kaudella minuuttiaakaan. Erityisesti Matić on korvaamaton, koska serbialainen toteuttaa keskikentällä Mourinhon taktista visiota paremmin kuin kukaan muu. Tottenhamin avauksessa Lucas Moura on täyttänyt erinomaisesti maajoukkuekiireiden vuoksi alku kauden pelit missanneen Son Heung-Minin paikan vasemmalla laidalla. 

Käyttääkö Tottenham paikkansa vai onnistuuko Mourinho vielä kerran galvanisoimaan ryhmänsä tiiviiksi paketiksi, joka raapii 1-0 voiton tai edes tasatuloksen? Sitä ei vielä tiedä, mutta sen vuoksi kannattaa käntää tänä iltana kello 22:00 Viaplaylle

 

Vedonlyönti

Coolbetilta markkinatoppi Spursin voitolle 3.22. Et löydä parempa! Coolbetin sivulle täältä

Kaikki vieraskertoimet

  1. Coolbet 3.22
  2. Marathonbet 3.10
  3. Mobilebet 3.05
  4. Bethard 3.05
  5. Bet365 3.00
  6. Betsson 3.00
  7. Betsafe 3.00
  8. Betfair 2.99
  9. Ladbrokes 2.90
  10. Veikkaus 2.75

 

Katso lisää:
Valioliiga TV:stä
Jalkapallo TV:stä