Lyon tarjoaa sunnuntaina kaivatun haasteen PSG:n puolustukselle

Kylian Mpabbe, Neymar ja Edinson Cavani muodostavat Euroopan kenttien vaarallisimman hyökkäystrion.

 

Viiden pelatun kierroksen perusteella näytää siltä, että Paris Saint-Germainin huimat investoinnit pelaajiin ovat konvertoituneet suoraan urheilulliseksi menestykseksi.

Sarjataulukossa pistää silmään pariisilaisten maalisuhde 19:3, joka kertoo täydellisestä ylivoimasta. PSG tekee keskimäärin 3,8 maalia ja oma verkko soi vain 0,6 kertaa ottelua kohden. Jos laskuista pudotetaan avauskierroksen 2-0 voitto Amiensista, jonka PSG:n Barcelonasta 222 miljoonalla eurolla kaappaama Neymar missasi Espanjan liigaan vitkuttelun vuoksi, kohoaa tehtyjen maalien keskiarvo yli neljän.  

Ottaen huomioon kuinka surkea Celtic oli tiistain Mestarien liigan ottelussa, tarjoaa Lyon todennäköisesti tähän asti kovimman vastuksen PSG:lle. Vaikka Les Gones ei olekaan enää yhtä pelätty kuin se joukkue, joka voitti 2002-2008 seitsämän peräkkäistä Ligue 1 mestaruutta, on Hubert Fournierin miehistö edelleen Ranskan pääsarjan eliittiä. 

Vinkki: Jos et satu omistamaan Viasatin tai Viaplayn paketteja, niin koko kauden PSG-ottelut voi katsoa Betssonin striimipalvelusta veloituksetta.

 

https://www.youtube.com/watch?v=spFBrRl-ETc

Joukkueiden välinen tasoero kävi selväksi Celticin ja PSG:n kohdatessa tiistaina Mestarien liigassa 

 

Hyökkäys toimii – puolustus kaipaa haastetta

Celticiä vastaan yhteensä neljä maalia tehneen hyökkäyskolmikon, jonka muodostavat Neymarin lisäksi Edinson Cavani sekä Kylian Mbappe, uskotaan aloittavan myös Lyonia vastaan. Neymar ja Mbappe näyttävät jo löytäneen yhteisen sävelen, mutta kaksikon yhteistyö 7 osumalla sarjan maalipörssissä toisena olevan Cavanin kanssa kaipaa vielä hiomista.

Jos PSG:n valmentaja Unay Emeryllä alkaa hyökkäys olla kunnossa, on baskilla edelleen työtä puolustuksen kanssa. Joukkue on ollut niin ylivoimainen, että neljän linja ei ole joutunut riittävään testiin. Vaarana on mukavoituminen, joka näyttäytyi esimerkiksi ottelussa Tolousea vastaan huolimattomuutena. PSG pelaa kahden viikon päästä Mestarien liigassa Bayern Müncheniä vastaan, jolloin epävarmuuteen ja virheisiin ei ole enää varaa.

Lyon avasi liigan kahdella voitolla, mutta seuraavista kolmesta pelistä sen plakkariin on jäänyt enää viisi pistettä joukkueen jäätyä kahdesti tasapeliin. Nuorekkaan ja tulivoimaisen joukkueen  Nabil Fekirin, Memphis Depayn, Mariano Diazin ja Bertrand Traoren johdolla pitäisi tarjoata PSG:n puolustukselle sen kaipaama haaste. 

 

TV & Stream 

Viasat Premium kanava esittää sunnuntai-iltana kello 22:00 alkavan PSG – Lyon ottelun suorana. Matsin voi katsoa myös Viaplayn suoratoistopalvelussa tai vedonlyöntiyhtiö Betssonin välittämänä ilmaisena striiminä

 

Vedonlyönti

PSG on kotonaan ylivoimainen suosikki voittamaan ottelun. Veikkaus tarjoaa PSG:n voitolle vain 1,07 kertoimen Betssonin tarjouksen ollessa 1,12. Vierasvoitolle saa Betssonilta 18,50 ja Veikkaukselta peräti 20,00 kertoimen. Kenties mielenkiintoisin vetokohde löytyy yli/alle 3,5 maalia markkinasta, jossa PSG:n huikeat esitykset ovat nostaneet maaliodotusarvon tappiin. Veikkauksen yli/alle 3,5 tarjous on 1,55-2,25, kun Betssonin vastaava asetelma on 1,57 – 2,40.