Lugano – JYP ilmainen live stream 9.10. klo 20.45

JYP chl stream

Tiistai 9.10. klo 20:45 Lugano – JYP 

Huom! Unibet tarjoaa CHL-faneille peräti 100 € riskittömän vedon vain tänään 9.10.2018. Katso alta miten hyödynnät kampanjan.

Katso veloituksetta:
 Unibet TV (katso ohjeet alta)

Jääkiekon Mestarien liigan hallitseva mestari JYP kilpailee tiukasti H-lohkon viimeisestä pudotuspelipaikasta ennen alkusarjan kahta viimeistä kierrosta. Viikon sisällä pelattava tuplakohtaaminen sveitsiläistä Luganoa vastaan ratkaisee jatkopaikan. JYP tarvitsee otteluparista vähintään kolme pistettä varmistaakseen paikkansa pudotuspeleissä. 
 

Lugano – JYP live stream & 100€ riskitön veto

Kello 20:45 alkavan ottelun voi katsoa Unibet TVstä. Katsominen ei maksa mitään, mutta edellyttää Unibetin pelitin, jolla on vähintään yksi sentti rahaa. Vedonlyöntipakkoa ei ole. Jos olet vedonlyönnin ystävä, kannattaa olla tarkkana: Unibet tarjoaa vain tänään CHL-väelle alla olevan linkin kautta poikkeuksellisen kovan 100 € riskittömän vedeon Voit siis betsata riskittömästi valitsemaasi kohdetta (esim. JYPin voittoa) maksimissaan 100 €:lla.

Unibet uusi asiakas – näin katsot ottelun:

 1. Avaa tili Unibetille → tällä kampanjasivulla
 2. Tee haluamasi kokoinen talletus. 
 3. Jos haluat maksimoida kampanjaedun, tee 100€ talletus. Voit kuitenkin halutessasi tehdä myös pienemmän talletuksen.
 4. Löydät live streamin klo 20:45 alkaen Unibet TV –välilehdeltä
 5. Voit katsoa Unibet TV:stä kaikki JYP:n CHL-ottelut kaudella 2018-2019.

 

Lisää tietoa Unibet TV:stä

Rahapeliyhtiö Unibetin live-striiming –palvelun kautta yhtiön asiakkaat voivat katsoa ilmaiseksi mm. jalkapallon ja koripallon kansainvälisiä huippusarjoja, tennistä sekä snookeria. Unibet TV on myös esittänyt yksinoikeudella suomalaisjoukkueiden karsintaotteluita Mestarien liigassa sekä Eurooppa-liigassa. Unibetin striimi toimii niin mobiililaitteella kuin pöytäkoneellakin.
 

Unibetin streaming-oikeuksia 2018-19

 • CHL
 • SHL
 • Italian Serie A
 • Ranskan Ligue 1
 • Espanjan La Liga
 • Saksan Bundesliiga
 • Ruotsin Allsvenskan
 • Mestarien liigan ja Eurooppaliigan karsintaotteluita

 

Huom! 

Unibetin striimin kuvanlaatua on usein rajoitettu. Stream-ikkunan kuitenkin voi suurentaa omalle tietokoneen näytölle sopivaksi joko ctrl & + (Windows) tai cmd & + (Mac) komennolla. 

 

Lue lisää:
CHL live stream 2018-2019