Liverpool ja Palace paketoivat Valioliigan kierroksen

Crystal Palace Liverpool vetovihje

Maanantai 20.8. klo 22.00 Crystal Palace – Liverpool

TV: Viasat ja Viaplay

Valioliigan toinen kierros paketoidaan maanantai-iltana, kun Crystal Palace ja Liverpool kohtaavat Selhurst Parkilla. 
 

Pool ja Eagles aloittivat voitolla 

Siirtoikkunan aikana 182,2 miljoonaa euroa pelaajahankintoihin käyttänyt Liverpool aloitti kautensa vakuuttavasti 4-0 kotivoitolla West Hamista. Viime keväänä Valioliigan maalipörssin 32 osumallaan voittaneen Mohamed Salahin ei tarvinnut odottaa kauden 2018/19 avausosumaansa pitkään, sillä pallo päätyi egyptiläisen jalasta Hammers-vahti Lukas Fabianskin selän taakse jo 19 minuutin pelin jälkeen. Vasemmalla laidalla pirteästi esiintynyt Sadio Mane sai tililleen kaksi maalia, ja vaihdosta kentälle päässyt Daniel Sturridge osui kerran.

Myös Crystal Palace otti kauden avauspelistään kolme pinnaa, kun Eagles kävi noutamassa 2-0 vierasvoiton nousija Fulhamista. Palacen maalia vartioinut Wayne Hennesy ei päässyt Craven Cottagella helpolla, vaan joutui venymään kuusi kertaa pallon tielle. Maalinteossa vierasjoukkueelta onnistuivat Jeffery Schlupp sekä Wilfried Zaha.

Kotikenttäedusta huolimatta Roy Hogdson tuskin antautuu yhtä avoimeen peliin kuin Manuel Pellegrinin West Ham viime viikolla. Jos Liverpool saa kuparisen rikki riittävän ajoissa, joutuu veteraanimanageri miettimään puolustavan pelisuunnitelmansa uusiksi ja peli voi revetä.

Hallitseva mestari Manchester City näytti määrävänsä mestaruuskamppailun tahdin myös kuluvalla kaudella ottamalla sunnuntaina 6-1 voiton Huddersfieldistä. Kesän hankintojen myötä Cityn ykköshaastajaksi nousseella Liverpoolilla ei ole maanantaina varaa pistemenetyksiin, jos se aikoo pysyä Pep Guardiolan miehistön kyydissä.