Liigan toinen finaaliottelu katsottavissa ilmaiseksi!

Finaaliottelu HPK – Kärpät TV5:ltä tänään kello 18:30.

 

Liigan toinen finaaliottelu on katsottavissa tänään ilmaiseksi TV5:ltä. Kello 18:30 alkava kiekkojännäri on kauden viimeinen ilmaiskanavalta näytettävä matsi.

Finaalisarjan ensimmäinen ottelu päättyi Kärppien voittoon. Oululaiset olivat parempia loppulukemin 4-1.

 

Kurittomuus ja ylilataus kitkettävä pois

Ensimmäinen finaaliottelu lähti heti ryminällä käyntiin. HPK:n Miro Ruokonen heitettiin ensimmäisessä erässä suihkuun päähän kohdistuneesta taklauksesta. Hölmöily kävi kalliiksi, kun Kärpät pääsi iskemään avausmaalinsa ylivoimalla.

Maali oli lopulta kriittinen HPK:n tappion kannalta. Kärpät iski toisen maalinsa kolmannessa erässä ja se riitti voittoon. Selvät numerot viimeisteltiin kahden osuman muodossa vasta tyhjään määliin. Ottelu oli loppulukuja selvästi tasaisempi.

Ensimmäinen finaali oli kummaltakin osapuolelta erittäin tarkkaa peliä ja hyvät maalipaikat olivat vähissä. Kärppien Veini Vehviläinen joutui ottelussa torjumaan vain 15 kertaa, kun taas HPK:n Emil Larmi pysäytti kiekon 17 kertaa.

Jos peli pysyy yhtä tiukkana vääntämisenä myös tänään, on se HPK:n etu. Hämeenlinnalaiset hallitsivat pienten marginaalien pelin mestarillisesti jo välieräsarjassa Tapparaa vastaan. Kova paine voi pakottaa Kärppienkin kokeneen ja taitavan pakiston junnumaisiin virheisiin, niin kuin kävi Tapparankin puolustajille.

 

Lue myös:
• Jääkiekon MM 2019 – täydellinen turnausopas
• F1-kausi 2019 – lähetykset ja kalenteri