Liigan puolivälierät Kärpät – Ässät: Onko Pata valttia?

Puolivälierä: Kärpät – Ässät tiistaina klo 18:30

Tietoa Liigan Playoffien TV-lähetyksistä: 

Ruutu on pudottanut viimeiselle Liiga-kaudelle Liiga -tuotteensa hintaa tuntuvasti. Vielä viime kaudella pudotuspelien seuraaminen maksoi kampajasta riippuen 24,95 € tai 29,95 € kuukaudessa, mutta nyt Liigan otteluita voi katsoa Ruutu+ suoratoistopalvelussa 14,95 kuukausihintaan. Ruutu+ tilaajan ei tarvitse sitoutua pitkään sopimukseen, vaan paketista voi luopua ilman määräaikaa. Liigan Ruutu+ -palvelun voi tilata täältä.

 

Liigan playoffien puolivälierät käynnistyvät tänään 18:30, kun kiekko tippuu jäähän Oulun Raksilassa. Runkosarjan ylivoimainen ykkönen Kärpät saa vieraakseen Ässät, joka pudotti Lukon jatkopeleistä pudotuspelikarsinnoista otteluvoitoin 2-0.

Ottelusarjassa on klassinen Daavid vastaan Goljat asetelma. Kärpiltä löytyy riveistään runkosarjan maalikuningas Charles Bertrand, Liigan parhaaksi pelaajaksi äänestetty Julius Junttila sekä puolustajien pistetilaston kärkinimi Miikka Koivisto. Materiaaliltaan Ässät jää paperilla kakkoseksi kaikilla osa-alueilla, vaikka sillä onkin laadukas pakkikuusikko. Veikkaus tarjoaa avausotteluun Ässien kertoimeksi 5.00, mikä tarkoittaa, että porilaisten voiton todennäköisyyksesi arvioidaan noin 20 prosenttia. 

Paineettoman haastajan roolissa piilee myös patapaitojen mahdollisuus. Ässillä ei ole ottelusarjassa mitään muuta kuin voitettavaa. Runkosarjan viimeisen ottelunsa pelinsä kymmenen päivää sitten pelanneilta Kärpiltä Playoff-vireen löytyminen saattaa viedä hetken. Ässillä on jo takanaan kaksi taisteluvoittoa Lukosta, joten joukkueen pitäisi varmasti olla hereillä puolivälieräsarjan käynnistyessä. Avausottelu on myös porilaisten paras mahdollisuus ryöstää kotietu itselleen, sillä sarjan edetässä Kärpät on vaikeammin yllätettävissä. Erinomainen maalivahti Andreas Bernard sekä kotiyleisön raivoisa tuki pitävät huolen siitä, että Ässät ei myy nahkaansa halvalla Isomäessä. Kärpillä ei ole varaa ylimielisyyteen. Mitä kovemmaksi porilaisten hurmos ehtii nousta, sitä isompi vuori oululaisilla on kiivettävänään.

https://www.youtube.com/watch?v=uoBod5_xXlM

Tällainen hurmos Ässillä ja Isomäessä oli vuoden 2013 finaaleissa.

 

Ruutu pudotti Liiga-kiekon hintaa

Vuodesta 2013 yksinoikeudella jääkiekon pääsarjaa esittäneen Sanoman ja Liigan välinen mediasopimus päättyy tähän playoff-keväseen. Sopimuksen viimeiselle kaudella Ruutu pudotti Liiga -tuotteensa hintaa tuntuvasti. Vielä viime kaudella pudotuspelien seuraaminen maksoi kampajasta riippuen 24,95 € tai 29,95 € kuukaudessa, mutta nyt Liigan otteluita voi katsoa Ruutu+ suoratoistopalvelussa 14,95 kuukausihintaan. Ruutu+ tilaajan ei tarvitse sitoutua pitkään sopimukseen, vaan paketista voi luopua ilman määräaikaa.

Liigan otteluiden lisäksi Ruutu+ esitää maalis-huhtikuussa NBA-koripalloa, jalkapallon Eurooppa-liigaa, Veikausliigaa sekä muita kotimaisia pallosarjoja. Ohessa valintoja Ruutu + urheilutarjonnasta. Tulevia poimintoja alla:

1.4. klo 22:30 Markkasen prime time -matsi, Chicago Bulls – Washington Wizards (NBA)
3.4. alkaen Liigan välierät
5.4. Eurooppa-liigan puolivälierät 1. osaottelut
7.4. Veikkausliigan avauskierros 
12.4. Eurooppa-liigan puolivälierät 2. osaottelut.
14.4. alkaen NBA:n pudotuspelit
17.4. alkaen Liigan finaalit
 

Voit tehdä Ruutu+ tilauksen hintaan 14,95 € / kk ja ilman määräaikaa täältä. 

 

Lue lisää

 

TVmatsit.com on Suomen suosituin TV-urheilun opas.