TPS kyntää syvällä – näin teet tilin kriisiseuran kustannuksella

SaiPa yrittää kohota sarjataulukossa tuskailevan TPS:n kustannuksella.

• Torstai 14.3. TPS – SaiPa kello 18:30.

Liigan viimeinen ottelukierrokselle on jäänyt runsaasti panosta, kun useat joukkueet parantaa sijoitustaan saadakseen edun pudotuspeleihin.

Yksi päätöskierroksen mielenkiintoisimmista otteluista pelataan Turussa, missä kotijoukkue Tepsillä on edelleen teoreettiset mahdollisuudet napata menetetty kolmospaikka takaisin. Turkulaisten ykköstavoite on kuitenkin saada kauan sakannut peli kuntoon ennen kuin ratkaisupelien alkua. SaiPa puolestaan on pelannut viisi viimeistä ottelua nousujohteisesti ja metsästää voittoa pudotuspelikarsinnan kenraaliharjoituksesta.
 

TPS kriisissä

Turkulaiset ovat jo pidemmän aikaa pelanneet heikosti. Vielä sydäntalvella runkosarjan kakkossija näytti varmalta, mutta huonot otteet ovat suistaneet joukkueen neljänneksi. Vauhti alamäessä on kiihtynyt ja kurjuus on vain lisääntynyt kevään edetessä.

Nyt TPS on saavuttanut pohjan. Viidestä viime ottelusta joukkue ei ole voittanut ainuttakaan saati ottanut yhtään sarjapistettä. Tämä siitä huolimatta, että vastassa on ollut häntäpään joukkueita kuten KalPa ja Sport. Maaleja turkulaiset ovat onnistuneet tekemään näissä otteluissa vain kuusi. Nekin ovat olleet enemmän joukkueen kärkihyökkääjien Kaapo Kakon ja Zach Buddishin henkilökohtaisia onnistumisia kuin hyvän joukkuepelin tulosta. Samalla ajanjaksolla turkulaisten oma pää on vuotanut runsaasti ja TPS:n reppuun on isketty 18 maalia.

Samaan aikaan SaiPa on nostanut omia osakkeitaan pudotuspelien lähestyessä. Viiden ottelun ajanjaksolla joukkue on ollut Liigan viidenneksi kuumin ryhmä. Viidestä ottelusta joukkue on ansainnut yhdeksän pistettä. 

Yksi merkittävä tekijä SaiPan vireeseen on vaikuttanut maalivahti Frans Tuohimaa. Hänellä oli jo yksi Liiga-kauden pisimpiä nollaputkia, kun hän piti nollat kahdesti putkeen. Maaliskuun torjuntaprosentti Tuohimaalla on 94,78, joten TPS ei helpolla pääse maaleja tekemään tänäänkään.

 

TPS konttaa tänään – näin teet kympillä 260 € tilin

Jos lyöt vetoa SaiPan voiton puolesta sekä hyödynnät Coolbetin uuden asiakkaan talletuskampanjan, voi TPS:n kuuden peräkkäinen tappio tuoda sinulle vain 10 € sijoituksella 262,5 € pelikassan. SaiPan tarjottu kerroin saattaa ahkeran betsaamisen myötä pudota, joten pelipäätöstä ei kannata lykätä myöhemmäksi. Tarjous koskee vain yhtiön uusia suomalaisia asiakkaita.

Toimi näin

  1. Siirry kampanjasivulle → täältä.
  2. Valitse sivulta TALLETA 10 € – PELAA 50 € ja tee talletus, minkä jälkeen saat 50 € pelattavaksi.
  3. Laita koko pelikassa Saipan voitolle.
  4. Jos TPS häviää, teet vain 10 € sijoituksella yhteensä 262,5 € (50 € x 5,25) pelikassan.
  5. Tutustu kampanjan ehtoihin yhtiön sivuilla.