Liigan puolivälierät: Tapparalta odotetaan tason nostoa

Puolivälierä: Tappara – KalPa keskiviikkona klo 18:30

Liigan playoff lähetykset: 

Ruutu on pudottanut viimeiselle Liiga-kaudelle Liiga -tuotteensa hintaa 14,95 euroon, kun vielä viime kaudella pudotuspelien seuraaminen maksoi kampajasta riippuen jopa 29,95 € kuukaudessa. Ruutu+ tilaajan ei tarvitse sitoutua pitkään sopimukseen, vaan paketista voi luopua ilman määräaikaa. Liigan Ruutu+ -palvelun voi tilata täältä.

 

Viime kaudella finaaleissa kohdanneet Tappara ja KalPa ottavat tänä keväänä toisistaan mittaa jo playoffien avauskierroksella. Tapparan voittaman loppuottelusarjan toisinto ei kuitenkaan nähdä, sillä molemmat joukkueet ovat panneet pelikirjansa uusiksi valmentajavaihdosten myötä.

Ensimmäistä kauttaan KalPaa käskevä Sami Kapanen on saanut miehistönsä pelaamaan hapuilevan alun jälkeen. Kuopiolaiset sijoittuivat runkosarjassa kuudenneksi vahvan loppukirin ansiosta. Materiaaliltaan vahvempi Tappara oli runkosarjan kolmonen siitä huolimatta, että hallitseva mestari on pelannut aika ajoin puolivaloilla. KalPa-sarjan kannalta olennainen kysymys on pääseekö Tappara vihdoin omalle tasolleen pudotuspeleissä.

Runkosarjassa Tappara kuittaisi joukkueiden väliset kohtaamiset nimiinsä voitoin 4-0 kolmen ottelua ratkettua yhden maalin marginaalilla.  

 

https://www.youtube.com/watch?v=lw4Aj14r2lE

Tappara ja KalPa pelasivat viime keväänä kuuden ottelun finaalisarjan

 

Ruutu pudotti Liiga-kiekon hintaa

Vuodesta 2013 yksinoikeudella jääkiekon pääsarjaa esittäneen Sanoman ja Liigan välinen mediasopimus päättyy tähän playoff-keväseen. Sopimuksen viimeiselle kaudella Ruutu pudotti Liiga -tuotteensa hintaa tuntuvasti. Vielä viime kaudella pudotuspelien seuraaminen maksoi kampajasta riippuen 24,95 € tai 29,95 € kuukaudessa, mutta nyt Liigan otteluita voi katsoa Ruutu+ suoratoistopalvelussa 14,95 kuukausihintaan. Ruutu+ tilaajan ei tarvitse sitoutua pitkään sopimukseen, vaan paketista voi luopua ilman määräaikaa.

Liigan otteluiden lisäksi Ruutu+ esitää maalis-huhtikuussa NBA-koripalloa, jalkapallon Eurooppa-liigaa, Veikausliigaa sekä muita kotimaisia pallosarjoja. 

1.4. klo 22:30, Chicago Bulls – Washington Wizards 
3.4. alkaen Liigan välierät
5.4. Eurooppa-liigan puolivälierät 1. osaottelut
7.4. Veikkausliigan avauskierros 
12.4. Eurooppa-liigan puolivälierät 2. osaottelut.
14.4. alkaen NBA:n pudotuspelit
17.4. alkaen Liigan finaalit
 

Voit tehdä Ruutu+ tilauksen hintaan 14,95 € / kk ja ilman määräaikaa täältä. 

 

Lue lisää

TVmatsit.com on Suomen suosituin TV-urheilun opas.