Liiga playoff: HIFK – JYP – luvassa kuluttava ja fyysinen sarja

Puolivälierä: HIFK – JYP keskiviikkona klo 18:30

Liigan playoff lähetykset: 

Ruutu on pudottanut viimeiselle Liiga-kaudelle Liiga -tuotteensa hintaa 14,95 euroon, kun vielä viime kaudella pudotuspelien seuraaminen maksoi kampajasta riippuen jopa 29,95 € kuukaudessa. Ruutu+ tilaajan ei tarvitse sitoutua pitkään sopimukseen, vaan paketista voi luopua ilman määräaikaa. Liigan Ruutu+ -palvelun voi tilata täältä.

Runkosarjassa 4. ja 5. Sijoittuneilta HIFK:lta ja JYP:lta voidaan odottaa fyysistä ja kuluttavaa sarjaa, jonka ratkaisu saattaa venyä seitsemänteen peliin. 

Materiaalin leveyden merkitys kasvaa sarjan venyessä, koska molempien joukkeiden aktiivinen pelitapa vetää pelaajien jalat hapoille. JYP eteni CHL:n mestariksi asti HIFK jäätyä turnauksessa alkusarjaan. Kuukausi sitten ratkennut CHL ei enää rasita jyväskyläläisiä, mutta yksi voitettu mitali saattaa syödä pelaajien menestysnälkää.

Hurrikaanin Jarkko Immoselta, Jani Tuppuraiselta, Juha-Pekka Hytöseltä sekä Mikko Mäenpäältä löytyy playoffeissa kaivattavaa kokemusta ja ruutinia. Nuori Miro Heiskanen on puolestaan HIFK:n ehdottomia avainpelaajia stadialaisten muiden pakkien kestäessä huonosti kiekollisena painetta. Kahden kovalla intensiteetillä painavan joukkueen kohdatessa tuntee kuumenevat helposti, joten ylilyönneiltäkään ei vältytä. 

 

https://www.youtube.com/watch?v=1QzgKuIu8nw

JYP voitti helmikuussa ensimmäisenä suomalaisjoukkueena CHL:n mestaruuden

 

Ruutu pudotti Liiga-kiekon hintaa

Vuodesta 2013 yksinoikeudella jääkiekon pääsarjaa esittäneen Sanoman ja Liigan välinen mediasopimus päättyy tähän playoff-keväseen. Sopimuksen viimeiselle kaudella Ruutu pudotti Liiga -tuotteensa hintaa tuntuvasti. Vielä viime kaudella pudotuspelien seuraaminen maksoi kampajasta riippuen 24,95 € tai 29,95 € kuukaudessa, mutta nyt Liigan otteluita voi katsoa Ruutu+ suoratoistopalvelussa 14,95 kuukausihintaan. Ruutu+ tilaajan ei tarvitse sitoutua pitkään sopimukseen, vaan paketista voi luopua ilman määräaikaa.

Liigan otteluiden lisäksi Ruutu+ esitää maalis-huhtikuussa NBA-koripalloa, jalkapallon Eurooppa-liigaa, Veikausliigaa sekä muita kotimaisia pallosarjoja. 

1.4. klo 22:30, Chicago Bulls – Washington Wizards 
3.4. alkaen Liigan välierät
5.4. Eurooppa-liigan puolivälierät 1. osaottelut
7.4. Veikkausliigan avauskierros 
12.4. Eurooppa-liigan puolivälierät 2. osaottelut.
14.4. alkaen NBA:n pudotuspelit
17.4. alkaen Liigan finaalit
 

Voit tehdä Ruutu+ tilauksen hintaan 14,95 € / kk ja ilman määräaikaa täältä. 

 

Lue lisää

TVmatsit.com on Suomen suosituin TV-urheilun opas.