Lentopallon Mestaruusliigassa tutut suosikit – Ruutu+ näyttää kaikki ottelut

 

VaLePa Sastamala Tampere on yksi suosikeista torstaina käynnistyvässä Miesten lentopallon Mestaruussarjassa. 

TV: Ruutu+ esittää kaudelle 2019-20 kaikki miesten ja naisten Mestaruusliigan ottelut. 

Tarjous: Tutustu Ruutu+ ensimmäinen kk 0€ → täältä(ei määräaikaisopimusta)  

 

Lentopallofanit eivät ehdi juuri hengähtää, kun EM-kisojen jälkeen hypätään suoraan kotoisen Mestaruusliigan pariin. Naisten liiga alkaa keskiviikkona – miehet starttaavat pelinsä torstaina.

Miesten Mestaruusliigassa siirryttiin nelinkertaiseen runkosarjaan, jonka jälkeen kahdeksan parasta jatkaa pudotuspeleihin. Suosikin viittaa asetellaan tutusti kolmikon VaLePa Sastamala Tampere, Hurrikaani-Loimaa ja Savo Volley hartioille. Mustana hevosena sarjassa voidaan pitää Akaa-Volleyta, mutta mitalipeleihin on keväällä kova tunku.

Mielenkiintoisen lisän miesten Mestaruusliigaan tuo joensuulainen nousijajoukkue Karelian Hurmos. Kolme edelliskautta on ollut VaLePan hallintaa, sillä joukkue on voittanut sekä Suomen mestaruutta että Cupin. EM-kisoissa pelanneesta 14 maajoukkuemiehestä Mestaruusliigassa esiintyy kuusi. Lisäksi Urpo Sivulalla ei ole vielä sopimusta tulevalle kaudelle.

Naisten Mestaruusliiga on ollut 2000-luvulla käytännössä kahden kauppa. Salolainen LP Viesti ja Hämeenlinnan Lentopallokerho ovat saunottaneet mestaruuspokaalia melkeinpä tasatahtiin. Molempia joukkueita povataan kärkikahinoihin myös tulevalla kaudella. Kauden yllättäjä voisi olla kovasti vahvistunut Pihtiputaan LiigaPloki.

Naisten liigakartalle lisätään yksi uusi paikkakunta, kun kuopiolainen Puijo Wolley nousi kevään karsinnoissa sarjaporrasta ylemmäksi. Kymmenen joukkueen kolminkertaisen runkosarjan lisäksi Kuortaneen valmennuskeskuksen joukkue vieraillee kertaalleen jokaisella liigapaikkakunnalla.
Naisten elokuun EM-ryhmästä seitsemän pelaajan ura jatkuu Mestaruusliigassa.

Lentopallon Mestaruusliigan kauden 2019–20 kaikki ottelut on nähtävissä Ruutu+ palvelun kautta. Jo aiemmin ilmoitettujen noin 150 selostetun ottelun lisäksi loput pelit on tarjolla seurojen omina ”fanikameratuotantoina”.