Lyö vetoa Leijonien puolesta – 275 € palautus, et voi hävitä

Alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruuskisat alkavat 26.12. ja kestävät 6.1. asti.

Lue myös: Jääkiekon MM U20 2018 – Katso ohjelma ja televisiointi

Rahapeliyhtiö Unibet tarjoaa mahdollisuuden lyödä vetoa jääkiekon alle 20-vuotiaiden MM-finaalista ilman riskiä jopa 100 € panoksella. Tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi Suomen puolesta pelatun vedon panoksen saa takaisin siinä tapauksessa, että matsi päättyisi tasan tai USA voittaa.  Riskittömän vedon voi tehdä mihin tahansa Suomi – USA -ottelun ennakko- tai live-kohteeseen.
 

Peli-idea: Suomen voitolla 275 € tili – et voi hävitä

Suomi saa finaaliin Unibetilta 2,75 kertoimen, joten 100 € panostus Leijonien puolesta tuo Suomen voittaessa 275 € palautuksen. Jos Suomi ei voita, saat hävityksen panoksen takaisin bonuksena.  

Toimi näin:

 1. Avaa tili Unibetille → tällä kampanjasivulla
 2. Tee haluamasi kokoinen talletus. Jos haluat maksimihyödyn riskitön veto -tarjouksesta, tee 100 € talletus. 
 3. Pelaa Suomen voittoa.
 4. Jos Suomi voittaa saat voiton 2,75 kertaisena (esim. 100€ panoksella 275 € voitto).
 5. Voit hyödyntää kampanjan myös pienemmällä panoksella. Esim. 50 € panoksella voitat 137,5 €. 
   

Huom!

 • Voitolle ei ole kierrätysvaatimusta ja sen voi nostaa heti
 • Voit hyödyntää riskittömän vedon millä panoksella tahansa, mutta enintään 100€ panoksella.
 • Voit hyödyntää tarjouksen joko ennakko- tai livekohteeseen. 
 • Riskitön veto koskee vain ensimmäistä tehtyä vetoa.
   

Mikä on riskitön veto?

Riskitön veto vakuutus, jossa vedonlyöntiyhtiö lupaa palautuksen hävitylle panokselle ilmoitettuun rajaan asti. Riskitön veto toimii niin, että asiakas lyö ensin vedon pelitilillään olevilla rahoilla, minkä jälkeen panos palautetaan riippuen vedon tuloksesta. Hävityn riskittömän vedon panos maksetaan joka käteisenä tai bonuksena. Jos palautus maksetaan käteisenä, kohdistuu melkein aina vedon mahdolliseen voittoon kierrätysvaatimus. Jos taas hävitty panos palautetaan bonuksena, on vedon mahdollinen voitto heti kotiutuskelpoinen. Unibet palauttaa hävityn riskitöttämän vedon panoksen bonuksena, jolloin se pelattava 4 x kohteissa, joiden kertoimien on oltava vähintään 1.40. Tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi 50 € suuruisen bonuksen nostaminen vaatii yhteensä 200 € pelaamista. Yleisen kokemuksen mukaan yhtiön kierrätysehto on asiakkaan kannalta yksi markkinoiden reiluimmista sillä useat muut yhtiöt pitävät pelattavien kohteiden minimikerrointa 1.80 tasolla sekä bonusraha on kierrätettävä useammin kuin Unibetilla.