LeBron James kehuu Markkasta ja Laurin tossuvalintoja ESPN:n haastattelussa

 

Lauri Markkanen on LeBron Jamesille tuttu mies jo Arizonan yliopistosta 

 

Vaikka Lauri Markkanen on ehtinyt pelata NBA:ssa vasta kolme matsia, on Arizonan yliopiston kasvatti ollut jo jonkin aikaa Lebron Jamesin tiedossa. Markkasen vahva ensimmäisen jakson suoritus kirvoitti vuolaat kehut NBA:n suurimmalta tähdeltä urheilumedia ESPN:n haastattelussa.

"Katsoin hänen pelejään paljon Arizonassa. Hänellä oli pari kertaa minun tossuni… hän piti retro Broneja. Pidän siitä. Minun piti valvoa todella myöhään voidakseni katsoa niitä Arizonan pelejä. Hän on todella itsevarma kaveri – heittää pirun hyvin. Hänestä tulee vielä parempi. Parasta on, että hän saa mahdollisuuksia. Jos hän tekee virheitä, hän osaa korjata ne lennosta. Hän tulee pelamaan paljon. Hän on hyvä, näyttää siltä, että hän oppii. Hän on hyvä pelaaja."

https://twitter.com/tvmatsit/status/923126679148617728

 

 

 

 

 

 

Jos et näe videota, voit katsoa sen myös täältä.

Markkanen säilyttää paikkansa avausviisikossa

Myös Bullsin valmentaja Fred Hoiberg näkee Markkasen tulevaisuuden valoisana.

"Hänestä tulee pirunmoinen pelaaja. Katso vain hänen taistelevan tämän tasoisia pelaajia vastaan tällä tavalla vieraspelissä, se kertoo paljon hänestä."

Hoiberg ei ottanut kantaa siihen jatkaako 20-vuotias suomalaistulokas Bullsin avauksessa, kun Bobby Portis on taas pian seuran käytettävissä 8 ottelun pelikiellon jälkeen. Vahvojen peliesitysten jälkeen Markkasta on kuitenkin hankala syrjäyttää power forwardin paikalta.  Hoibergin mukaan Markkasen minuutteja säännösteltiin tiistaina ottelussa, koska kesällä koripallon EM-kisoihin osallistunutta suomalaista ei haluta rasittaa liikaa.

Chicago Bulls pelaa seuraavan kerran perjantain ja lauantain välisenä yönä Atlanta Hawksia vastaan. Bullsilla on Suomeen aikaan kello 03:00 ottelussa hyvä mahdollisuus ottaa kotiparketilla avausvoittonsa .250 voittopronsentilla pelaavasta Hawksista. Ottelun voi katsoa suorana tai tallenteena NBA League Passin kautta

 

Lue lisää

 

TVmatsit.com on Suomen suositun TV-urheilun opas.