Lauantain TV-tärppi: Vain voitto kelpaa Madridin derbystä

Lauantain 18.11.2017 kello 21:45, Atletico Madrid – Real Madrid 

TV & suoratoisto: Viasat & Viaplay –> Lue lisää
Veloitukseton live stream: Betsson –> Lue lisää

 

Real Madrid on maalieron ansiosta Atleticon edellä La Ligan sarjataulukossa, mutta molemmat joukkueet ovat jääneet jo kahdeksan pisteen päähän sarjaa johtavasta Barcelonasta. Tappio Madridin paikalliskamppailusta pudottaisi häviäjän suurella todennäköisellä mestaruuskamppailusta. Tasapelikään ei oikein kelpaa Diego Simeonelle ja Zinedine Zidanelle, koska silloin Barcelona olisi saattanut repiä eron kymmeneen pisteeseen voittamalla tämän päivän pelinsä Leganesin vieraana.  

Lauantaina Suomen aikaa kello 21:45 alkava ottelu on joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen Atletico Madridin uudella Wanda Metropolitano stadionilla. Sergio Ramosin sekä Christiano Ronaldon väitetyt erimielisyydet ovat olleet pääkaupungin puheenaihe paikallispelin alla. Ronaldon mukaan hallitseva Espanjan ja Euroopan mestari on heikentynyt viime vuodesta Alvaro Moratan, James Rodriguezin sekä Pepen lähdön myötä. Realin kapteeni Ramos oli asiasta erimieltä lisäten, että maalinteon kanssa tuskailevan Ronaldon murjottaminen ei ole joukkueen kannalta paras mahdollinen asia.

Realin portugalilaistähti on ollut edelleen vaarallinen Mestarien liigassa tehden neljässä pelissä kuusi häkkiä, mutta Espanjan pääsarjassa seitsemän ottelun saldona on yksi maali. Atleticon Antoine Griezmanilla on ollut lähes yhtä vaikeaa, sillä ranskalaistähti on onnistunut vain kahdesti yhdeksässä ottelussa. Ahkerasti laukova Ronaldo on ollut yleensä hyvä Derbi Madrilenossa. Portugalialaiskärki on tehnyt 23 Madridin paikallispelissä yhteensä 17 maalia, joten tänään pitäisi olla hyvä päivä pudottaa apina selästä. 

 

https://www.youtube.com/watch?v=-svg2Nmy8rc

Vuosi sitten maalinteko oli Ronaldolle helppoa

 

Mahdolliset kokoonpanot 

Atletico Madrid avaus XI: Oblak; Juanfran, Godin, Savic, Lucas; Gabi, Partey, Koke, Saul; Correa, Griezmann.
Real Madrid avaus XI: Casilla; Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo; Modric, Casemiro, Kroos; Isco; Ronaldo, Benzema. 

 

TV ja striimit

Maksulliset Viasatin kanavat Jalkapallo HD, Viasat Sport HD sekä Viasat Ultra HD esittävät Atletico Madridin ja Real Madridin kohtaamisen suorana. Ottelun voi katsoa myös suoratoistopalvelu Viaplayn välityksellä. Tämän lisäksi rahapeliyhtiö Betssonin tarjoaa ilmaisen live-striimin, josta voit lukea lisää tästä.

 

Vedonlyönti

Veikkaus arvioi Real Madridin suosikiksi 2,20 kertoimella, kun Atleticolla tarjotaan 2,90 kertoimen. Tasapelille laskettu hinta on 2,20. Real on suosikki myös Betssonilla 2,31 kertoimella. Kotivoitolle annetaan 3,10 ja tasapelille 3,40 kertoimet.

 

Lue lisää

TVmatsit.com on Suomen suositun TV-urheilun opas.