Lauantain TV-tärppi: Karhubasket ja Kouvot kohtaavat Korisliigan huippukamppailussa

 

Lauantaina 2.12. kello 17:00 Kauhajoen Karhubasket – Kouvolan Kouvot 

Ottelun esittää:
• Elisa Viihde Sport – maksuton 1kk tutustumistarjous ja lisätietoja saatavissa täältä

 

Korisliigassa nähdään lauantaina huippukamppailu, kun taulukossa kolmantena oleva Kauhajoen Karhubasket saa vieraakseen sarjakakkosen Kouvolasta.

Kotijoukkue lähtee otteluun hyvällä itseluottamuksella, sillä se katkaisi keskiviikkona sarjan piikkipaikkaa pitävän Salon Vilppaan yhdeksän ottelun mittaisin voittoputken. Ilman sentteri Aaron Jonesia pelannut Vilpas jäi erityisestei korinaluspelissä kakkoseksi ja sai poistua Kauhajoelta 85-73 tappio niskassaan.   

Myös Kouvoilla on allaan voitollinen ottelu, sillä joukkue höykytti sarjajumbo Korihaita peräti 38 pisteellä. Jyri Lehtosen luotsaama Kouvot on ollut erityisen vahva kotihallissaan voittaen seitsemästä pelistään kuusi. Sen sijaan vieraissa peli on sujunut tahmeammin, sillä seitsemän pelin saldona on kolme voittoa.

Karhubasketin runsaan viikon vanha hankinta Greg Mangano pääsi jo hyvään vauhtiin merkkauttaen 17 pistettä ja 10 levaria Saloa vastaan. Lauantaina 208-senttinen jenkki joutunee vielä kovempaan testiin, kun vastassa on Kouvojen vahva etukenttä levypallorohmu Thomas Gipsonin johdolla.

 

https://www.youtube.com/watch?v=WE2-wps_7jo

Karhubaset otti keskiviikkona Salon Vilppaan päänahan 

Karhubasketin kokoonpano: Salmi, Rougeau, Kantonen, Lehtoranta, Sarcevic, Vanttaja, Allen, Maxwell, Myllyniemi, Pihlajamäki, Mangano.
Kouvojen kokoonpano: Hirvonen, Kaukiainen, Kaunisto, Skeen, Knihtinen, Sinclair, Bernard ja Gipson.

 

Korisliiga näkyy Elisa Viihde Sportilla

Elisa esittää kaikki Korisliigan ottelut kaudella 2017-18. Tämän lisäksi suoratoistopalvelun kautta voi myös valittuja Petteri Koposen ja Sasu Salinin pelejä Espanjan ACB-liigassa. Elisa tarjoaa uusille asiakkailleen tutustumistarjouksena ensimmäisen kuukauden maksutta, minkä jälkeen tilaus jatkuu 6,90 euron kuukausihintaan. Palveluun tutustuminen on tehty helpoksi, sillä sen voi perua nopeasti netissä kokeilujakson aikana.

Lisäys: Sekä Karhubasketilla että Kouvoilla on joulukuussa yhteensä kuusi ottelua. Jos päätät aloittaa Elisan tutustumiskuukauden tänään, ehdit näkemään kaikki joulukuun kuusi ottelua.
 

Elisa Viihde Sport – maksuton 1kk tutustumistarjous saatavissa täältä

 

Lue lisää

 

TVmatsit.com on Suomen suositun TV-urheilun opas.