TV-tärppi: Koponen palaa Barcelonaan Bayernin paidassa – katso maksutta

Koponen

Torstai 18.10. kello 22:00 Barcelona – Bayern München.

TV-lähetykset:
• Maksuton live stream: Unibet → Katso ohjeet jutun lopusta
• Teräväpiirtolähetys: Viaplay → Tilaa täältä

Kaksi kautta Barcelona Lassaa edustanut Petteri Koponen vaihtoi kesällä Bayern Münchenin paitaan, koska katalonialaisseura ei jatkanut Susijengin takamiehen sopimusta optiovuodella. Torstai-iltana Koposella on tilaisuus näyttää mitä Blaugrana menetti, kun joukkueet kohtaavat Euroliigan ottelussa. Viasat Urheilu, Viaplay sekä Unibet esittävät Suomen aikaa kello 22:00 alkavan ottelun suorana. Unibet näyttää ottelun asiakkailleen maksutta. Katso ohjeet jutun lopusta. 

Kaksi ensimmäistä Euroliigan otteluaan hävinnyt Barcelona tarvitsee kipeästi voiton Bayernistä, sillä muuten pudotuspelipaikka uhkaa karata seuran ulottuvilta jo alkumetreillä. Koposen tilalle pestattu Kyle Kuric on ollut Blaugranan tehokkain pistemies Euroliigan otteluissa 19.5 keskiarvolla, ja Thomas Heurtel pitää käsissään hyökkäyspelin avaimia kahdeksan syötön keskiarvolla. 

Bayern on pelannut kaksi Euroliigan ottelua, joista viimeisimmässä se voitti Kreikan Panathinaikos OPAPin niukasti 80-79. Koponen on pelannut Euroliigassa keskimäärin 20 minuuttia per peli tehden 10 pistettä. Barcelona ei ole ollut parhaimmillaan puolustaessaan kaukoheittoja, ja vastustustajat ovat kurittaneet seuraa 45 prosentin tarkkuudella kaaren takaa. Tarkkakätiseltä Koposelta voidaankin odottaa vahvaa suoritusta ex-seuraansa vastaan. 

 

Barcelona – Bayern München live stream 

Ottelun voi katsoa klo 22:00 alkaen Unibet TVstä. Katsominen on maksutonta, mutta edellyttää Unibetin pelitin, jonka saldo on vähintään 0.01 €. Vedonlyöntipakkoa ei ole. Katso ohjeet alta. 

  1. Avaa tili Unibetille → tällä kampanjasivulla
  2. Tee haluamasi kokoinen talletus. Unibet triplaa ensimmäisen talletuksen (maksimihyöty 40€ talletukselle).
  3. Löydät live streamin klo 22:00 alkaen Unibet TV –välilehdeltä.
  4. Voit katsoa Unibet TV:stä kaikki koripallon Euroliigan ja NBA-ottelut kaudella 2018-2019.