Klitshko ja Joshua kohtaavat lauantaina vuoden odotetuimmassa ottelussa

C More näyttää vuoden suurimman nyrkkeilymatsin

Vladimir Klitshko ja Anthony Joshua kohtaavat lauantaina loppuunmyydyllä Wembleyn stadionilla IBF:n ja WBA:n raskaan sarjan titteliottelussa. Suomalaiskatsojat näkevät kello 23:45 alkavan matsin suoratoistelu cmore.fi välityksellä.  

Viime vuosi oli vaisu ammattinyrkkeilyn kannalta. Ensin lajin suurin tähti Floyd Maywether Jr. päätti uransa 2015 syyskuussa, ja sitten kesälle sovittu Vladimir Klitshkon ja Tyson Furyn uusintaottelu jäi toteutumatta britin loukkaantumisen vuoksi.

Nyrkkeilyfanien odotus päättyy vihdoin lauantaina, kun ukrainalainen Klitshko ja Watfordissa Lontoon lähellä syntynyt Joshua iskevät yhteen 90.000 katsojen edessä. 41-vuotias Klitshko on hallinnut raskasta sarjaa 15 vuotta ja otellut maailmanmestaruudesta lähes 30 kertaa. Neljätoista vuotta nuorempi Joshua on iskenyt ammattilaiskehässä 18 ottelua voittaen kaikki. 

Ottelu sisältyy C More Totalin tilaajien kuukausihintaan ja sen on myös osattavissa cmore.fissä yksittäistilauksena. Ottelun selostaa Jani Rajalin yhdessä asiantuntijana Risto Merosen kanssa.

Vedonlyönti

Anthony Joshua on vedonlyöntiyhtiöiden suosikki voittamaan ottelun. Betsson ja Betsafe tarjoavat Joshuan voitolle 1,47 kerrointa, kun taas Klitshkon voitto palauttaisi panoksen 3.00 kertaa takaisin. Veikkauksen arvioissa Joshua (1.32 – 3.10) on vieläkin suurempi suosikki. Ottelun pituudeksi on ilmoitettu 12 erää, mutta vedonlyönnin asiantuntijat arvioitan sen todennäköisesti päättyvän 7. tai 8. erän kohdalla. Joshuan ja Klitshkon kohtaaminen on myös live-vedonlyönnin kohteena Betssonilla, Betsafella ja Unibetilla.  

Profiili: Vladimir Klitshko

Ikä: 41
Pituus: 198 cm / ulottuvuus 203 cm
Paino:  112 kg
Kätisyys: oikea 
Otteluita: 68
Voittoja:  64  (joista 53 tyrmäyksellä)
Tappiota: 4 

 

Profiili: Anthony Joshua

Ikä: 27
Pituus: 198 cm / ulottuvuus 208 cm
Paino: 108 kg 
Kätisyys: oikea 
Otteluita: 18
Voittoja:  18  (joista 18 tyrmäyksellä)
Tappiota: 0 

Urheilun TV-oppaaseen.