Khabib ja Poirier kohtaavat lauantaina – näin katsot ottelun

khabib poirier tv

Lauantai 7.9. klo 23:55 Khabib Nurmagomedov – Dustin Poirier
TV: Viaplay

Yhdeksän kuukauden mittaisen kilpailukiellon kärsinyt Khabib Nurmagomedov nähdään lauantaina ensimmäistä kertaa tositoimissa sitten viime lokakuun, jolloin dagestanilainen otti voiton Conor McGregorista. Vastaansa Nurmagomedov saa Abu Dhabissa kevytsarjan titteliottelussa amerikkalaisen Dustin Poirierin.  

Khabib – Poirier TV

Suoratoistopalvelu Viaplay esittää kokonaisuudessaan UFC242 tapahtuman, jonka pääkortti alkaa Suomen aikaa noin kello 21:00. Ilta huipentuu Nurmagomedovin ja Poirierin kohtaamisen, joka nähdää kello 23:00 jälkeen. UFC242 alakortilla päästään kannustamaan suomalaisottelijaa, kun Teemu Packalen kohtaa Marokon Ottamn Azaitarin kevytsarjassa.  

Nurmagomedovin ja Poirier ottelun katsominen ei vaadi erikseen pay per view -tilausta, vaan se sisältyy kaikkien UFC-sarjan tapahtumien tavoin 29,99 €/ kk maksavaan Viaplay Sport pakettiin. 

Tilaa Viaplay Sport  → Viaplayn verkkokaupasta

Pääkortti, klo 21:00 alkaen

Khabib Nurmagomedov vs Dustin Poirier
Edson Barboza vs Paul Felder
Islam Makhachev vs Davi Ramos
Curtis Blaydes vs Shamil Abdurakhimov
Mairbek Taisumov vs Carlos Diego Ferreira

Esikortti, klo 19:30 alkaen

Ottman Azaitar vs Teemu Packalén
Liana Jojua vs Sarah Mor

Kumpi on suosikki?

Khabib Nurmagomedov ei ole hävinnyt kertaakaan 27 ottelun mittaisella urallaan ja dagestanilaisottelija on suosikki myös Dustin Poirieria vastaan. Lauantai-iltana nähdään kaksi varsin erityyppistä ottelijaa. Nurmagomedovin ehdoton vahvuus on painissa, kun taas Poirier on yksi UFC:n parhaista iskijöistä. Näin ollen Nurmagomedov pyrkii viemään vastujansa mattoon, ja Poirier puolestaan haluaa otella seisten. On kuitenkin epätodennäköistä, että Poirier onnistuu välttelemään Nurmagomedovin mattoonvientiyrityksiä loppuun asti.