Katso kaksi Markkasen matsia maksutta – ota NBA League Pass testiin

Lauantaina 4.11. kello 01:00 Orlando Magic – Chicago Bulls @ NBA League Pass

 

Torstaina piste-ennätyksensä Miamia vastaan heittäneen Lauri Markkasen sensaatiomainen tulokaskausi saa jatkoa tänä yönä, kun Chicago Bulls kohtaa vieraissa Orlando Magicin.

Suomalaiskatsojan kannalta Chicagon ja Orlandon kohtaaminen tulee poikkeuksellisen hyvään aikaan, sillä se käynnistyy jo kello 01:00, eli tuntia aikaisemmin kuin Itä-rannikon NBA-ottelut yleensä.

NBA:n Suomen televisio-oikeudet omistava Ruutu+ palvelu ei näytä Chicagon matsia Orlando vastaan, mutta pelin voi katsoa maksutta NBA League Passin kautta. NBA League pass tarjoaa kahden vuorokauden veloituksettoman tutustumisjakson tuotteeseensa.

Jos NBA League Passin ottaa käyttöön puolen yön jälkeen ennen Orlando-ottelua, kattaa tutustumisjakso myös Chicagon sunnuntaisen matsin Anthony Davisin ja DeMarcus Cousinsin tähdittämää New Orleans Pelicansia vastaan.

Toimi näin (alla opastusvideo):

1. Avaa NBA League Pass
2. Valitse tilaus 
3. Kirjoita koodi: 2DAY20 

 

HUOM!

  • NBA League Pass -tilaus jatkuu automaattisesti tutustumisjakson jälkeen, jos sitä ei erikseen peruta. Tilauksen voi lopettaa täyttämällä "My Account" sivulla olevan lomakkeen tai lähettämällä emailin osoitteeseen [email protected].
  • Oheisella opastusvideolla näytetään miten tehdään kahden päivän ilmainen tilaus sekä kuinka ottelukoosteita voi katsoa NBA League Passilla. 
  • Day on 24 tuntia ja 2 day 48 tuntia, joka lasketaan tilaushetkestä. 
  • Jos päätät jatkaa tilausta, jatkuu se 20 % alennuksella normaalihinnasta. 

Orlando suosikki kotonaan

Kauden alkaessa Orlandon menestymismahdollisuuksiin ei juurikaan uskottu, joten voittoprosentti .750 on yllätys. Magic on voittanut kaikki kolme kotiotteluaan Amway Centerissä, kun Chicago puolestaan on hävinnyt kaikki matkapelinsä.

Viime kaudella Chicagolle kirjattiin toiseksi vähiten 3-pisteen heittoyrityksiä koko liigassa, mutta kuluvalla sesongilla Fred Hoibergin miehistö on paiskonut 31,7 kolmosta per matsi, mikä on NBA:n kuudenneksi korkein lukema. Triplojen osumatarkkuus .311 selittää miksi Bulls on voittanut kuudesta pelistään vain yhden. 

Markkasen kolmoset ovat päätyneet sukkaan .395 todennäköisyydellä, joten Hoibergin mielestä suomalaisen pitää heittää enemmän.  Miamia vastaan Lauri merkittiinkin 18 yritystä, kun sitä edellisessä pelissä Oklahoma City Thunderia vastaan pelitilanneheittoja kertyi vain seitsemän.

 

Chicago Bullsin viikonlopun ottelut

04.11. 01:00  Orlando Magic – Chicago Bulls / NBA League Pass
05.11. 02:00  Chicago Bulls – New Orleans Pelicans / NBA League Pass 

 

Voit kokeilla tästä NBA League Passia 2 vrk ilmaiseksi

 

Lue lisää

TVmatsit.com on Suomen suositun TV-urheilun opas.