Katso Arsenalin peli maksutta hyödyntäen Ruudun kampanjaa

Keskiviikko 7.12. kello 22:05 Arsenal – Bate Borisov 

Voit katsoa ottelun maksutta Ruutu+ palvelun kautta hyödyntämällä tutustumisedun tästä.

 

Ruutu+ esittää keskiviikkona 7.12. kello 22:05 alkavan Arsenalin ja Bate Borisovin kohtaamisen Eurooppa-liigassa. Ruutu esittää myös kaikki muut tänään pelattavat Eurooppa-liigan päätöskierroksen ottelut sekä tulevat jatko-ottelut.

Jalkapallon Eurooppa-liigan lisäksi Ruutu+ esittää koripalloliiga NBA:n otteluita painottaen Lauri Markkasen Chicago Bullsin pelejä, joihin on usein saatavilla Kristian Palotien suomenkielinen selostus. Tämän lisäksi Ruudun kautta voi seurata VaLePan historiallista matkaa lentopallon Mestarien liigassa. Mikäli päätät maksuttoman jakson jälkeen pitää Ruudun urheilupaketin, voit jatkaa tilausta 9,95 € kuukausihintaan.

 

Arsenal vahvalla miehistöllä otteluun

Mestarien liigaan 18 vuotta putkeen osallistuneen Arsenalin fanit ovat saaneet kuluvalla kaudella totutella Euroopan toiseksi arvostetuimman turnauksen torstaiseen pelitrytmiin. Gunners on esiintynyt Eurooppa-liigassa odotetun varmasti, sillä lontoolaisjoukkue on jo varmistanut H-lohkon kärkipaikan ennen tänään pelattavaa alkusarjan päätöskierrosta.

Koska Eurooppa-liiga on alati kiristyvän Valioliigan ansiosta Arsenalille varteenotettava polku takaisin Mestarien liigaan, on Arsene Wenger pitänyt huolen siitä, että kokoonpano pysyy riittävän kilpailukykyisenä. Vaikka lohkovoitto on jo plakkarissa, valinnee ranskalaisluotsi vahvan ryhmän myös kotiotteluun Valko-Venäjän mestari Bate Borisovia vastaan.

 

https://www.youtube.com/watch?v=kdLSiMn2v_8

Theo Walcott on edustanut Arsenalia jo 11 vuotta.

 

Girourd ja Walcott limbossa

Runsaan puolen vuoden kuluttua pelattavat MM-turnaus alkaa jo vaikuttaa pelaajien mielialoihin. Oliver Girourd ja Theo Walcott eivät ole olleet vielä kertakaan avauskokoonpanossa Valioliigalla 2017-18. Hyökkääjien kannalta tilanne ongelmallinen, sillä kummankin pitäisi näyttöjä MM-valintaa varten. Arsenalin ryhmityksen vaihtuminen 3-4-2-1 –muotoon on erityisesti kirpaissut 28-vuotiasta Walcottia, jonka ominaisuuksille ei näytä löytävän käyttöä uudessa systeemissä.

Wenger ei kuitenkaan ole aikeissa luopua Girourdista tai Walcottista tammikuun siirtoikkunan aikana, koska pelaajat ovat edelleen tärkeitä palasia joukkueen sisäisen kilpailun kannalta. Ilman Eurooppa-liigan tarjoamia minuutteja olisi pelaamattomuus todennäköisesti käynyt sietämättömäksi. Girourd onkin saanut pelata alusta loppuun kaikki Arsenalin europelit, kun yhden matsin sairauden vuoksi missanneelle Walcottille minuutteja on kertynyt 352.

Jack Wilshere tuli valituksi Englannin 2014 MM-kisaryhmään 22-vuotiaana lupauksena, mutta sen jälkeen toistuvat loukkaantumiset ovat sotkeneet keskikentän keskustassa viihtyvän pelaajan uran. Nyt Wilsheren MM-matka Venäjälle vaikuttaa vielä epätodennäköisemmältä kuin jatkosopimus Arsenalin kanssa. Tänään Wilshere pääsee kuitenkin ottamaan mittaa Bate Borisovista.  
 

Voit kokeilla Ruutu+ -palvelua kuukauden veloituksetta täältä

Lue lisää

TVmatsit.com on Suomen suositun TV-urheilun opas.