Kärppien ja Ilveksen ratkaisuottelu tänään ilmaiskanavalta!

Puolivälieräottelu Ilves – Kärpät tänään TV5:ltä klo 18:30.

 

TV5 näyttää tänään Ilveksen ja Kärppien neljännen puolivälieräkohtaamisen. Ottelu alkaa kello 18:30. Samaan aikaan toisistaan mittaa ottavat HIFK ja Pelicans, Lukko ja Tappara sekä HPK ja TPS.

Joukkueiden aiemmat kohtaamiset ovat kaikki menneet Kärppien nimiin. Oululaiset ovat enää yhden voiton päässä välieräpaikasta.

 

Ilveksen viimeinen mahdollisuus

Vaikka Kärpät ovat voittaneetkin kolme ensimmäistä ottelua, ei sarja ole ollut niin yksipuolinen kuin tulos näyttää. Ensimmäisessä kohtaamisessa ottelu venyi jatkoajalle ja kolmaskin peli ratkesi yhden maalin erolla.

Enää lähellä ei riitä, vaan kotiluolassa täytyy pystyä ottamaan voitto. Yksikin tappio päättää tamperelaisten kauden kuin seinään.

Ilveksen iskunpaikka on paperilla erinomainen. Kärppien hyökkäyksestä sivussa ovat Oskar Osala ja Jussi Jokinen, jotka kärsivät pudotuspeleissä tulleita pelikieltojaan. Kärkihyökkääjien puuttuminen pistää oululaisten nipun aivan uuteen järjestykseen.

Vaikka Kärpät ovat tähän mennessä ottaneet vain voittoja, joukkueella riittää runsaasti parannettavaa. Joukkueen nuorisotutkapari Rasmus Kupari ja Aleksi Heponiemi viilettää kiikaritehoilla.

Ilves puolestaan kaipaa tehoja kakkosketjussa viilettävältä Teemu Leupaukselta. Laitahyökkääjä paukutti runkosarjassa 40 tehopistettä, mutta pudotuspeleissä kuuteen otteluun on syntynyt vain yksi maali. Kärpät kaataakseen tupsukorvat tarvitsevat kaikki mahdolliset aseet käyttöönsä.

 

Lue myös:
• Jääkiekon MM 2019 – täydellinen turnausopas
• F1-kausi 2019 – lähetykset ja kalenteri