Lauantain aika-ajot ilmaiseksi SUBilta – Ferrari Mersua nopeampi

Lauantai 8.6. klo 20:55 Kanadan GP aika-ajo
TV:
SUB ja C More

 

Suomalaisittain hyvin alkanut F1-kausi jatkuu tänä viikonloppuna Kanadan osakilpailulla, jonka lauantain aika-ajon voi katsoa poikeuksellisesti ilmaiskanava SUB:lta. Lähetys aika-ajosta alkaa kello 20:55. 

Ilmainen maistiainen koskee vain aika-ajoa, sillä sunnuntaina ajettava Kanadan GP näkyy vain C More Sport 1 -kanavalla sekä C More suoratoistopalvelussa. Sunnuntaina lähetys Kanadan GP:stä alkaa kello 21:05. 

Pystyykö Ferrari vihdoin haastamaan Mersun 

F1-kauden kuusi ensimmäistä osakilpailua on ajettu Mercedeksen komennossa. Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas jakoivat kärsisijat viidessä ensimmäisessä osakilpailussa. Ferrari osoitti pieniä piristymisen merkkejä kaksi viikko sitten Monacossa, kun Sebastien Vettel onnistui kiilaamaan Bottaksen edelle toiseksi. 

Kanadan 2. harjoituksissa Vettel ja Charles Leclerc vastasivat nopeimmista ajoista. Erityisen kovaa Ferrari on kulkenut suorilla, mutta Mercedes on pystynyt ottamaan italialaistallia kiinni mutkissa. Bottas oli ensimmäisissä harjoituksissa Hamiltonia nopeampi kellottaen perjantai kolmanneksi nopeimman ajan. 

Kanadan GP suorana 7.-9.6.
La: 3. harjoitukset klo 17.55, aika-ajot klo 20.55, ennakkotunnelmat klo 20.00
Su: Kanadan GP klo 21.05, ennakkotunnelmat klo 20.00