JYPin torstain CHL-vastustaja pakkovoiton edessä

Vienna Capitals tarvitsee voiton JYPistä

 

Viime viikonloppuna kahdella kotivoitolla CHL-kautensa aloittanut JYP kohtaa torstaina Vienna Capitalsin vieraasjäällä. Ottelu on mahdollista nähdä CHL:n pääyhteistyökumppanin, NordicBetin, suoratoistopalvelusta veloituksetta. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen Lähi-Tapiola Areenalla päättyi Hurrikaanin 4-1 voittoon.

 

https://www.youtube.com/watch?v=cRopIa4UuXk

JYP pelasi viime viikolla Vienna Capitalsia vastaan vahvan 1. erän 

 

Capitals tarvitsee voiton taistellakseen jatkopaikasta

Joukkueet lähtevät torstain otteluun varsin erilaisista lähtökohdista. JYPillä on plakkarissaan täydet 6 pistettä, joiden myötä joukkueella on erinomaiset mahdollisuudet selvitä alkulohkossa kahden joukkoon. Wieniläisten tilanne on tukalampi, sillä joukkueella on vain yksi piste jatkoaikatappiosta Gronoa vastaan. Näin ollen tappio JYPille romuttaisi itävaltalaisten jatkohaaveet.

Avausottelussa Hurrikaanilta löytyi ratkaisijoita leveältä rintamalta Jerry Turkulaisen, Valtteri Hotakaisen, Jarkko Immosen ja Juha-Pekka Hytösen osuessa kertaalleen. JYPin maalilla Eetu Laurikainen sai venyä 26 kiekon eteen. Jussi Olkinuora pelasi viime viikonlopun toisessa ottelussa ja maalivahtien odotetaan jakavan torjuntavastuun myös Keski-Euroopan kiertueella, joka jatkuu lauantaina sveitsiläistä Zugia vastaan.  

Capitalsin ensimmäinen kohtaaminen ei tarjonnut päävalmentaja Marko Virtaselle suuria yllätyksiä.

Peli oli juuri sellainen kuin odotettiin. Joka joukkueella on syy, miksi haluaa tätä sarjaa pelata ja se on voittaminen. Wienillä on todella voimakas oma identiteetti. He ovat erittäin kamppailuvalmis joukkue. / 27.8. JYPLIIGA.fi

 

TV ja Stream 

CHL näkyy kaudella 2017-18 C Moren maksukanavilla sekä suoratoistopalvelu C Moressa. C More Total -suoratoistopalvelun tilaus maksaa 24,95 €. C Morella on oikeudet myös SHL:ään, jääkiekon MM- ja EHT-peleihin.

CHL:n virallinen yhteistyökumppani, vedonlyöntiyhtiö NordicBet, näyttää kaudella 2017-2018 suurimman osan CHL-otteluista keskittyen suomalaisjoukkeiden matseihin. Otteluiden katsominen NordicBetin palvelussa on maksutonta, mutta otteluiden katsomiseen vaaditaan yhtiön pelitili, jolla on vähintään 5 euroa rahaa. 

 

Torstain muut suomalaisjoukkueiden CHL-ottelut: 

Brno – KalPa klo 18.50 TV: C More Sport 2, STEAM: C More ja  Nordicbet 

TPS – SC Bern klo 18.50 TV: C More Sport 1, STREAM: C More ja Nordicbet 

Vienna Capitals – JYP klo 20.25 TV: C More MAX, STREAM: C More ja Nordicbet