Joshua – Povetkin TV-lähetys ja alkamisaika

Joshua - Povetkin alkamisaika ja tv-lähetys

Anthony Joshua on suosikki Alexader Povetkinia vastaan. 

 

Joshua – Povetkin alkamisaika ja TV-lähetys 

Milloin: Lauantaina 22. syyskuuta. Lähetys enintään 12. erää kestävästä Joshua – Povetkin ottelu alkaa Suomen aikaa kello 23:00. Nyrkkeilijöiden odotetaan astelevan kehään vasta 23:50.  

Mistä: Viaplay esittää ottelun Suomessa yksinoikeudella. Matsin voi katsoa vain pay-per-view -tilauksena.  

Hinta: 59,95 euroa.

Tilaa: tästä linkistä.

Mayweather – McGregor nosti hinnat pysyvästi uudelle tasolle 

Lauantai-iltana päästään todistamaan nyrkkeilyn raskaan sarjan huippuottelua, kun maailmanmestari Anthony Joshua ja haastaja Alexander Povetkin iskevät yhteen Wembley Arenalla. Matsin voi katsoa Viaplayn pay-per-view –tilauksena, jonka hinta on 59,95 euroa.

Kolmen liiton mestaruusvyöt omistavan Joshuan pay-per-view-hinta on noussut reilusti vuoden aikana, sillä lontoolaisen superottelu Vladimir Klitshkoa vastaan maksoi pay-per-view –tilaajalle vain 34,95 euroa. Vaikuttaa siltä, että viime vuoden elokuussa nähty Floyd Mayweatherin ja vapaaottelija Conor McGegorin kohtaaminen on nostanut suurimpien nyrkkeilymatsien hinnat pysyvästi uudelle tasolle. Raivokkaasti markkinoitu mutta epätasaiseksi ennakkoitu eläköityneen nyrkkeilijän ja UFC-tähden välinen megaottelu maksoi katsojalle karvan alle kuusikymppiä.

Vaikka Joshuan ja Povetkinin kohtaamisen nyrkkeilyllinen anti on varmasti parempi kuin Mayweather-McGregor ottelussa, jää ottelun tuotto pay-per-view -tilauksista melko varmasti pienemmäksi, koska matsin ympärille ei ole onnistuttu luomaan vastaavaa hypeä. Neljännen stadion-ottelunsa peräkkäin iskevä Joshua on tällä hetkellä ammattinyrkkeilyn suurin vetonaula, mutta miehen suosio rajoittuu pitkälle Brittien saariin. Amerikan valloitus vaatisi kuitenkin Deontay Wilderin kohtaamista, jota Joshua on tähän asti vältellyt.  

Joshua – Povetkin kumpi on suosikki? 

Anthony Joshua on ottelussa melko ylivoimainen suosikki. Kotiyleisönsä edessä iskevän lontoolaisen eduksi lasketaan ulottuvuus, joka on 198-senttisellä nyrkkeilijällä on peräti 208 senttiä. Kymmenen senttiä lyhyempi Povetkin on puolestaan raskaan sarjan nyrkkeilijäksi kohtuullisen pienikokoinen ja venäläisen ulottuvuus on vain 190 senttiä. 39 vuoden iästään huolimatta Povetkin liikkuu raskaan sarjan ottelijaksi poikkeuksellisen liukkaasti, joten nopeus ja erityisesti sivuttaisliike lasketaan 2004 Ateenan olympiakisojen voittajan aseiksi suurikokoisempaa Joshuaa vastaan. 

Anthony Joshua 

Ottelut: 21 (21-0), 20 voitoista tyrmäyksellä. 
Mestaruudet: IFF (2016), WBO (2017) ja WBA (2018)
Ikä: 28
Pituus: 198 cm
Paino: 111,5kg
Ulottuvuus: 208 cm

Alexander Povetkin

Ottelut: 35 (34-1), 24 voitoista tyrmäyksellä. 
Mestaruudet: 0
Ikä: 39
Pituus: 188 cm
Paino: 100,75kg
Ulottuvuus: 190 cm