TV-tärppi: Jokerit kohtaa KHL:n huippuottelussa Pietarin SKA:n

SKA Jokerit TV

11.9. klo SKA Pietari – Jokerit, TV: Viaplay

Tänään on luvassa todellista kiekkoherkkua, kun KHL-kautensa täydellisesti neljä voitolla aloittanut Jokerit kohtaa sarjan eliittiseuroihin kuuluvan Pietarin SKA:n vierasjäällä. Viasat Jääkiekko sekä Viaplay esittävät kello 19:30 alkavan ottelun suorana. 

Kaudelle 2014-15 itänaapurin pääsarjaan liittynyt Jokerit on pelannut suurella palkkabudjetilla operoivaa SKA:ta vastaan 16 kertaa ja voittanut kuudesti. Suomalaisjoukkueen vierasvoitot ovat olleet tiukassa, sillä vain kerran täysi pistepotti matkannut Pietarista Helsinkiin. Keskiviikkona Jokereilla on kuitenkin kaikki mahdollisuudet voittoon, sillä viime kauden päätteeksi Ilja Kovalchukin ja Mikko Koskisen NHL:n menettänyt SKA on aloittanut kautensa odotettua vaisummin.  

Keväällä Leijonat jättäneen Lauri Marjamäen alaisuuteen siirtyneen Jokeri-pakan liikkuminen jäällä näyttää kauden neljän ensimmäisen matsin perusteella hyvältä. Kahdessa ensimmäisessä pelissä ylivoima oli tehotonta, mutta kahdessa viimeisessä joukkueen on tehnyt yhteensä neljä yv-osumaa. Erityisen ehjää Jokerien peli oli sunnuntaina, kun joukkue haki 4-1 vierasvoiton Teemu Pulkkisen Minskistä. Parannettavaa kuitenkin löytyy. Jokerit nimittäin otti sunnuntaina pari turhaa kaksiminuuttista ja joutui pelaamaan 5-3 alivoimaa kokonaisen minuutin, jonka aikana erinomaisesti torjunut Janis Kalnins piti joukkuetta pystyssä.