Jokerien TV-ottelun voitolle 8.00 kerroin – tutkimme taustat

24. maaliskuuta kello 16:00 Jokerit – TsSKA Moskova

TV-lähetykset:
Kanavakortti: Viasat Jääkiekko HD Tilaa omalta operaattoriltasi
Suoratoisto: Viaplay Voit tilata → täältä

 

TVmatsit.comille loi nopean silmäyksen vedonlyönnin kertoimiin ennen Jokerien lauantaista do-or-die-ottelua Moskovan TsSKA:ta vastaan. 

Veikkauksen 3.50 tarjous kotivoitolle noudattelee markkioiden yleistä näkemystä, kun Unibetilta saa 3.45 ja Nordicbetiltä 3.85 kertoimen KHL:n ainoan suomalaisjoukkueen voitolle. Suomeen runsas vuosi sitten rantautunut virolainen vedonlyöntiyhtiö Coolbet on sen sijaan päättänyt lähestyä ottelua mielenvikaisella 8.00 kertoimella. Niin iso altavastaaja TsSKA:sta KHL:n historian pisimmässä ottelussa kammennut Jokerit ei tietenkän ole, vaan tarkemman tarkastelun jälkeen paljastuu, että kysymyksessä on yhtiön sisäänheittokerrroin sen uusille asiakkaille. Ensimmäispanos on rajoitettu 10 €, joten Jokerien voittaessa on mahdollista tehdä 70 euron tili. 

Vastaaviin tarjouksiin sisältyy usein kohtuuton kierrätysvaatimus, mikä tarkoittaa sitä, että voittosumma ei ole heti nostokelpoinen. Tämän tarjouksen kohdalla kuitenkin huomasimme, että voiton voi nostaa heti pois. Coolbetin tarjoukseen voi tutustua tästä.

Moskavan TsSKA johtaa ottelusarjaa voiton 3-2. Viimeinen ja ratkaiseva ottelu pelataan maanantaina Moskovassa. 

Lue lisää

TVmatsit.com on Suomen suosituin TV-urheilun opas.