Ilveksen kotivoitolla 80 € tili – et voi hävitä

Ilves kerroin

Tampereen Ilves on aloittanut kautensa pirteästi. 

Keskiviikona on mahdollista tehdä rahaa vahvavireisen Ilveksen voitolla, kun ailahtelevasti pelannut Mikkelin Jukurit vierailee Hakametsässä. Suomessa suosittu peliyhtiö Unibet nimittäin tarjoaa uusille suomalaisille asiakkailleen vain tänään peräti 100 euroon saakka riskittömän vedon kaikkiin illan Liiga-kohteisiin.

Edellisessä kotipelissään HIFK:n 3-0 selättänyt Ilves 1.80 kotikertoimella on yksi kierroksen parhaista peli-ideoista, koska tupsukorvat ovat päässeet Liigan ottelurytmiin kiinni vastustajaansa nopeammin. Erikoistilanneosaaminen noussee Jukurit-kamppailussa ratkaisevaan rooliin, sillä vastakkain ovat maaleissa mitattuna Liigan toiseksi tehokkain ylivoima (Ilves 10 tehtyä maalia) ja toiseksi heikoin alivoima (Jukurit 10 päästettyä maalia). Jukurien pitää varoa erityisesti Teemu Lepauksen (4+8) ja Joose Antosen (3+4) muodostamaa tutkaparia. Molemmat joukkueet pääsevät otteluun tuoreina huilattuaan kolme vuorokautta, mutta armottamaan luisteluun pelinsä perustavat Ilves ottaa levosta suuremman hyödyn. 

Käytä riskitön veto ja pelaa Ilveksen voittoa

 1. Avaa tili Unibetille → tällä kampanjasivulla ja valitse "NAPPAA 100€ RISKITÖN VETO!"
 2. Tee haluamasi kokoinen talletus, minimissään 10€. Jos haluat maksimihyödyn riskitön veto -tarjouksesta, tee 100 € talletus. 
 3. Pelaa Ilveksen voittoa haluamallasi panoksella.
 4. Jos Ilves voittaa saat 100 € panoksella 180 € voiton. Jos peli päättyy tasan tai Ilves häviää, saat panoksesi 100 € asti takaisin.
 5. Voit hyödyntää kampanjan myös pienemmällä panoksella. Esim. 50 € panoksella voitat 90 €. 

Huomioitavaa:

 • Voitolle ei ole kierrätysvaatimusta.
 • Voittosi on puhdasta rahaa eikä sitä makseta esim. bonusrahana.
 • Voit hyödyntää riskittömän vedon millä panoksella tahansa, kuitenkin maksimissaan 100€ panoksella.
 • Voit hyödyntää tarjouksen joko ennakko- tai livekohteeseen. Voit siis lyödä esimerkiksi Ilveksen voittoa myös livevedonlyönnissä, jos missasit pelin alun.
 • Riskitön veto koskee vain ensimmäistä tehtyä vetoa.
 • Voit hyödyntää riskittömän vedon mihin tahansa illan Liiga-peliin ja mihin tahansa ottelun kohteeseen.

Mikä on riskitön veto?

Riskitön veto vakuutus, jossa vedonlyöntiyhtiö lupaa palautuksen hävitylle panokselle ilmoitettuun rajaan asti. Riskitön veto toimii niin, että asiakas lyö ensin vedon pelitilillään olevilla rahoilla, minkä jälkeen panos palautetaan riippuen vedon tuloksesta. 

Hävityn riskittömän vedon panos maksetaan joka käteisenä tai bonuksena. Jos palautus maksetaan käteisenä, kohdistuu melkein aina vedon mahdolliseen voittoon kierrätysvaatimus. Jos taas hävitty panos palautetaan bonuksena, on vedon mahdollinen voitto heti kotiutuskelpoinen.

Unibet palauttaa hävityn riskitöttämän vedon panoksen bonuksena, jolloin se pelattava 4 x kohteissa, joiden kertoimien on oltava vähintään 1.40. Tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi 50 € suuruisen bonuksen nostaminen vaatii yhteensä 200 € pelaamista. Yleisen kokemuksen mukaan yhtiön kierrätysehto on asiakkaan kannalta yksi markkinoiden reiluimmista sillä useat muut yhtiöt pitävät pelattavien kohteiden minimikerrointa 1.80 tasolla sekä bonusraha on kierrätettävä useammin kuin Unibetilla.