Huippukunnosta huolimatta Kärpille CHL-peliin 50.00 kerroin

Kärpät Lions

Tiistai 6.11. klo 20:45 Zürich Lions – Kärpät 

Jos Liigaa johtavalla Kärpillä kulkee lujaa, on CHL-pudotuspelien avausvastustaja Zürich Lionsilla allaan tahmeampi jakso. Oululaisten 20 edelliseen otteluun mahtuu 18 voittoa ja vain kaksi tappiota, kun Lions on hävinnyt kolme viidestä viime pelistään.

Heikentyneiden otteiden vuoksi hallitseva Sveitsin mestarsi onkin valahtanut 12 joukkueen NLA-sarjassa seitsemänneksi. Maalivahtipeli vaikuttaa olevan Serge Aubinin luotsaamaan ryhmän akilleenkantapää, sillä kahdessa viimeisessä NLA-pelissä Niklas Schlegelin taakse on isketty yhdeksän kiekkoa.

Viisi kuudesta CHL-ottelusta pelannut kakkosveskari Lukas Flüeler ei ole onnistunut yhtään sen paremmin surkealla 88,80 torjuntaprosentillaan. Kaikista Mestarien liigan pudotuspeleihin selvinneistä joukkueista 18 maalia vuotanut Lions päästi alkusarjassa heti Storhamarin jälkeen toiseksi eniten maaleja. 

Eurolla helpot viisikymppiä

Unibet tarjoaa uusille suomalaisille asiakkailleen tiistain otteluun Kärppien voitolle peräti 50.00 kertoimen, joka vaikuttaa vähintään osuvalta peli-idealta ottaen huomioon Kärppien ylivoimaisen nykyvireen. Tehostetun kertoimen panoskatto on yksi euro. Kärppien ja Zürichin kohtaamisen voi katsoa maksutta Unibet TV:n välityksellä, jos pelitilillä on vähintään 0.01 € rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24 tunnin aikana. 

Toimi näin:

  1. Rekisteröidy ja avaa tili → tällä kampanjasivulla
  2. Lue kampanjan ehdot ja tee haluamasi kokoinen talletus.  
  3. Pelaa "Kärppien voittoa" 1X2-markkina 1 € panoksella tiistaina 6. marraskuuta kello 20:40 mennessä. 
  4. Jos Kärpät voittaa varsinaisella peliajalla, saat voiton käteisenä.