Huikea määrä NHL-kiekkoa parhaaseen katseluaikaan – tsekkaa kierroksen ottelut!

Viaplay esitää kaikki NHL-ottelut kaudella 2018-19. Voit tilata Viaplayn täältä.

 

Tänään NHL:ää tulee runsaasti suomalaiseen parhaaseen katseluaikaa. Kiekkokierros alkaa kello 20:00 ja illan mittaan on tarjolla kahdeksan eri NHL-ottelua, josta valita mieleistä katsottavaa.

Voit katsoa kaikki ottelut ja niiden alkamisajankohdat alta. Tummennettuina ovat ne joukkueet, joiden kokoonpanosta todennäköisesti löytyy suomalaispelaajia. Lähempään tarkasteluun valitsimme New York Islandersin ja Colorado Avalanchen kamppailun.

20.00: Boston Bruins – Los Angeles Kings
20.00: Buffalo Sabres – Detroit Red Wings
20.00: New Jersey DevilsMinnesota Wild
20.00: New York IslandersColorado Avalanche
20.00: Philadelphia Flyers – Anaheim Ducks
21.00: Ottawa Senators – Winnipeg Jets
21.00: St.Louis Blues – Nashville Predators
23.00: Arizona Coyotes – Dallas Stars

 

Islanders ja Avalanche – toistensa peilikuvat

Tänään kello 20.00 starttaavassa ottelussa toisensa kohtaavat New York Islanders ja Colorado Avalanche ovat monessakin suhteessa toistensa peilikuvat, mikä tekee ottelusta varsin mielenkiintoisen. Kalliovuorten joukkue aloitti kautensa erinomaisesti ja ykkösketjunsa johdolla nousi läntisen konferenssin ykköseksi. Brooklynissä pelaavan Islandersin startti oli puolestaan epätasaista vuoristorataa.

Sittemmin Coloradon renkaat ovat tyhjenneet. Joukkue on NHL:n kolmen kuukauden kuntokäyrän viimeisenä. Viimeisestä kymmenestä ottelustaan seura on onnistunut voittamaan vain kaksi.

New York Islanders on puolestaan kivunnut kivenkovan metropolitan divisioonan piikkipaikalle 68 sarjapisteellään. Supertähti John Tavaresin menettäneestä joukkueesta odotettiin heittopussia, mutta mestarivalmentaja Barry Trotz on piiskannut suojattinsa uskomattomaan vireeseen. Viimeisistä kymmenestä ottelustaan joukkue on voittanut seitsemän ja hävinnyt varsinaisella peliajalla ainoastaan yhden.

Joukkueiden suomalaispelaajat ovat niin ikään toistensa vastakohtia. Mikko Rantanen on Coloradon ykköshyökkääjiä, hän johti pitkään koko liigan pistepörssiä ja parhaat vuodet ovat vasta edessäpäin.

Islandersin Leo Komarov ja Valtteri Filppula puolestaan tuovat kokemusta joukkueensa alempiin kentällisiin. Filppulan hankintaa pidettiin monen asiantuntijan mielestä kesän huonoimpana kiinnityksenä, mutta suomalaishyökkääjä on päässyt näpäyttämään epäilijöitään kerta toisensa jälkeen. Hän tekee paljon pieniä asioita oikein ja on niin joukkuekavereiden ja valmennuksen suosiossa. Hän on myös paukuttanut mukiinmenevät tehot 11+10, joihin mahtuu useampi komea soolomaali.

 

Lue myös:
• Jääkiekon MM 2019 – täydellinen turnausopas
• Super Bowl 2019 (LIII) – TV-katsojan opas
• F1-kausi 2019 – lähetykset ja kalenteri