HIFK saa Krakovassa vastaansa nälkäisen kotijoukkueen

 

CHL on yllättänyt HIFK:n kovuudellaan

________________

Ottelun näkyvyys:

TV: C More Sport 2 —> Lisätietoja täältä
Ilmainen live stream: NordicBet —> Lisätietoja täältä
_______________

Comarch Cracovialla on mahdollisuus tehdä tiistai-iltana historiaa, kun joukkue saa Tauron Arenalle vieraakseen Helsingin IFK:n. Jos kotijoukkue lyö stadilaiset, tulee Comarchista ensimmäinen jääkiekon Mestarien liigassa voittanut puolalaisryhmä.

Me haluamme tehdä historiaa. Se on päätavoitteemme ja uskon, että voimme päästä hyvään tulokseen keskittymällä ja pelaamalla vastuullisesti. Tiedämme pystyvämme taistelemaan. / puolustaja Mateusz Rompkowski CHL:n sivulla 

HIFK:lle illan vastutaja on täysin vieras joukkueiden kohdatessa toisensa vasta ensimmäistä kertaa. Sen verran kuitenkin tiedetään, että Cracovia ei myynyt nahkaansa halvalla kotiotteluissa Brynäs IF:ää ja Red Bull Müncheniä vastaan, sillä pisteet lähtivät vieraiden matkaan vain yhden maalin marginaalilla.

Ottelu alkaa tiistaina Suomen aikaan kello 20:30. Pelin voi katsoa C More Sport 2 kanavalta sekä C More suoratoistopalvelusta. Vedonlyöntiytiö NordicBet esittää ottelun omilla sivuillaan ilmaiseksi.  

 

https://www.youtube.com/watch?v=G1kfIwXWSpw

HIFK:n ja Red Bull Münchenin kohtaamisessa pudotettiin hanskat

 

HIFK motivaatio  on kysymysmerkki

Liigassa kymmennentenä olevalla HIFK:lla ei ole vierasottelussa varsinaista panosta RB Münchenin ja Brynäsin varmistettua pudotuspelipaikkansa G-lohkosta. Kun otetaan huomioon, että ottelu HIFK:lle jossain määriin pakkopullaa, tuntuu Veikkauksen kotijoukkueelle laskema 7,40 kerroin korkealta. NordicBet puolestaa luottaa joukkueiden tasoeron olevan vieläkin suurempi tarjoamalla Comarch Cracovialle peräti 10,50 kerrointa.