Helenius v Chisora Viaplaylla

Helenius vs Chisora -ottelu Viaplay

 

Robert “The Nordic Nightmare” Helenius kohtaa Dereck “Del Boy” Chisoran Helsingissä 27. toukokuuta nyrkkeilyn raskaan sarjan uusintaottelussa. Hartwall Areenalla järjestettävässä matsissa on panoksena WBC-liiton Silver-mestaruus, jonka voittaja pääseen haastamaan maailmanmestari Deontay Wilderin.

Chisora ja Helenius ovat kohdanneet kerran aikaisemmin joulukuussa 2011, jolloin tuomarit arvostivat hajaäänin suomalaisen paremmaksi. Ratkaisu herätti paljon keskustelua, sillä monen ottelun nähneen mielestä Chisoralta riistettiin selvä voitto. Edellisen matsin kiistanalainen tuomio tuo varmasti lisäjännitettä tämän kertaiseen välienselvittelyyn.

 

Heleniuksen ura vedenjakalla

Olkapäävammoista kärsinyt 33-vuotias Robert Helenius otteli viime vuonna kolmesti. Huhtikuussa Helenius kohtasi Ranskan Johann Duhaupsin, joka tyrmäsi porvoolaisen kuudennessa erässä WBC-liiton virallisessa Silver-luokan MM-ottelussa. Sen jälkeen Helenius on iskenyt ensimmäisessä erässä kanveesiin Konstantin Airichin sekä Gonzalo Omar Basilen. Kahdessa viimeisessä ottelussa vastustajat ovat kuitenkin olleet niin heikkoja, että niiden perusteella on mahdotonta arvioida Heleniuksen todellista iskukykyä. Voitto Chisorasta avaisi polun suurempiin matseihin ja palkkioihin, kun taas tappio lähettäisi Heleniuksen pari pykälää taaksepäin pohtimaan nyrkkeilyn jatkamisen mielekkyyttä.

 

Viaplay  näyttää ottelun

Suoratoistopalvelu Viaplay näyttää Heleniuksen ja Chisoran kohtaamisen Suomessa yksinoikeudella. Tapahtuma on saatavissa pay-per-view (PPV) tilauksena ja se maksaa 29,90 €. PPV-tapahtumat eivät kuulu kuukausitilauksiin, joten Viaplayn tilaajat joutuvat ostamaan erikseen katseluoikeuden tapahtumaan. Ottelun todennäköinen alkamisaika on noin kello 21:45. 

 

Helenius Chisora vedonlyönti

Vedonlyöntiyhtiöiden arvioissa Helenius on kotiedusta huolimatta altavastaaja Chisoraa vastaan. Rahapeliyhtiö Betsson tarjoaa Chisoran voitolle 1,38 kerrointa, kun luottamus suomalaiseen palauttaisi panoksen kolminkertaisena takaisin. 

 

Robert Helenius

Ikä: 33

Pituus : 199,5 cm

Paino: 113 kg

Ulottuvuus: 201 cm

Otteluasento: orthodox (oikea käsi takana) 

Voitot 24, joista 15 KO

Tappiot 1

 

Dereck Chisora

Ikä 29

Pituus: 187 cm

Paino: 110 kg

Ulottuvuus: 188 cm

Otteluasento: orthodox (oikea käsi takana)

Voitot 26, joista 18 KO

Tappiot 7

 

Siirry Urheilun TV-oppaaseen.