Fantasy Premier League freerollin potissa 10000 euroa

Fantasy premier league rahapanos

Spursin Harry Kane on alkavalla kaudella Fantasy Premier Leaguen kallein pelaaja. 

Vinkki: osallistu ilmaiseen 10.000 € freerolliin →  täältä.
Premier League Fantasy löytyy välilehdeltä "Fantasy Sports"

Nyt suosittua Fantasy Premier Leagueta voi pelata myös rahapanoksella. Ruotsalainen rahapeliyhtiö Bethard tarjoaa fantasia-liigan, joka on pistelaskua ja pelaajien hintoja myöten lähes täydellinen kopio aidosta pelistä.  

Perjantaina alkavaan Valioliigaan Bethard tarjoaa 100000 euron takuupotin 22 euron osallistumismaksulla. Liigan voittaja kuittaa muhkeat 20000 euroa 200 parhaan pelaajan päästessä turnauksessa rahasijoille.

Bethardin uudet pelaajat voivat osallistua myös nk. freerolliin, jossa voi ilmaiseksi kilpailla 10000 euron potista. Tämän lisäksi tarjolla on pienempi 1000 euron freeroll, jonka voittaja ratkaistaan avausviikonlopun pisteiden perusteella.

Amerikassa reilu viisi vuotta sitten perustetut fantasy-operaattorit Draft Kings ja FanDuel saavuttivat nopeasti suuren suosion, koska urheiluvedonlyönti on useimmissa osavaltioissa kiellettyä. On mielenkiintoista seurata lyötyykö Suomesta markkina myös rahapanoksella pelattaville fantasyille.

Suurista palloilusarjoista ensimmäisenä käynnistyvä Valioliiga sekä siihen liittyvän Fantasy Premier Leaguen pelaamisen perinne tarjoavat Bethardille astinlaudan Suomeen, mutta todelliseen testiin fantasy-tuote joutuu myöhemmin syksyllä, kun kotimaisen jääkiekon Liiga ja NHL käynnistyvät. Valioliigan fantasyä on totuttu pelaamaan koko kauden yli, jolloin raha kiertää pelinjärjestäjän kannalta liian hitaasti. Amerikassa fantasyyn liitetään usein sana ‘daily’, mikä viittaa siihen, että turnaus kestää vain vuorokauden.

Bethardin tarjoaman pelin takana on Scout Gaming Group, joka tarjoaa fantasy-pelejä sekä tilastopalveluja rahapeliyhtiöille. Pokerin tavoin turnausten elinvoimaisuus riippuu verkon käyttäjämäärästä, joten Scoutin tavoitteena integroida verkkoonsa muita rahapeliyhtiöitä ja kasvattaa sillä tavoin pelaajamäärää.   

Koko kauden kestävät Fantasy-liigat sulkeutuvat perjantaina 10. elokuuta joitakin minuutteja ennen kello 22:00 alkavaa Manchester Unitedin ja Leicesterin kohtaamista Valioliiga-kauden 2018-19 avausottelussa. 

 

Hyödyllisiä linkkejä: