Tottenham ja ManU kohtaavat FA Cupin välierässä – katso maksutta

FA Cup välierä

MM-kisoihin valmistautuva Paul Pogba ei voi olla varma paikastaan ManU:n avauskokoonpanossa.

TV: Viasat ja Viaplay → Lue lisää täältä

 

Manchester United ja Tottenham Hotspur kohtaavat lauantaina Suomen aikaa kello 19:15 alkavassa FA Cupin semifinaalissa. Kumpikaan joukkueista ei kilpaile enää Valioliigan tai Mestarien liigan voitosta, joten FA Cup on molemmille viimeinen mahdollisuus voittaa pokaali tällä kaudella.

Spurs on voittanut FA Cupin edellisen kerran kaudella 1990-91, minkä jälkeen joukkue on päässyt kahdesti juhlimaan vähempi arvoisen Liigacupin mestaruutta. Näin ollen Tottenhamille FA Cupin voitolla olisi suurempi merkitys kuin ManU:lle, joka on tottunut mittaamaan menestyksensä Valioliigan ja Mestarien liigan mestaruuksina.

FA Cupin semifinaali on päätetty pelattavaksi puolueettomalla kentällä, mutta Mauricio Pochettinon miehistölle kysymyksessä on vähintään puolittainen kotiottelu, sillä kansallinen Wembleyn stadion on viime kaudet toiminut tilapäisesti Spursin kotikenttänä.   

Valioliigassa Tottenham ja ManU ovat kohdanneet tällä jo kahdesti molempien joukkueiden voittaessa kotipelinsä. Wembley joukkueet ottivat yhteen 31. tammikuuta, jolloin Spurs voitti ottelun surevereenin eistyksen päätteeksi maalein 2-0.

Pochettino näyttää kauden aikana löytäneen parhaan miehistönsä paria muuttujaa lukuunottamatta. Viime kauden vakiomiehistöön kuuluneiden Toby Alderweildin sekä Danny Rosen kuntoutuminen on tuonut keväällä lisää kilpailua puolustuksen pelipaikoista.

Sen sijaan Jose Mourinholla permanentti on vielä hakusessa. Portugalilaisen oman ilmoituksen mukaan kenttäpelaajista vain Antonio Valencia, Nemanja Matic ja Romelo Lukaku voivat olla varmoja pelipaikastaan. Ennätyshankinta Paul Pogbakaan ei ole koskematon, vaan ranskalainen on saanut aloittaa myös tärkeitä pelejä vaihtopenkiltä.

TV ja Stream 

Viasat Jalkapallo HD sekä suoratoistopalvelua Viaplay esittävät kello 19:15 alkavan ottelun. 
 

Lue lisää

TVmatsit.com on Suomen suosituin TV-urheilun opas.