Bakun GP:ssä F1-kauden kovimmat yhteenotot? – Startti sunnuntaina klo 15.10

Baku GP stream

Valtteri Bottas ajoi viime kaudella Bakun GP:n kakkoseksi.

Aika-ajot: la 28.4. klo 15.55 → C More
Kisa: su 29.4. startti klo 15.10 → C More

Lue myös: F1 kausi 2018 – kisakalenteri ja lähetykset

 

Tulevana viikonloppuna Azerbaidzhanin katuradalla Bakussa nähdään todennäköisesti yksi kauden kiinnostavimmista F1-kisoista. Viime kaudella radan alkupään kapeissa mutkissa kolisi pelti siihen malliin, ettei rataraivoltakaan vältytty. Sebastian Vettel törmäili tahallaan Lewis Hamiltoniin, kun taas Kimi Räikkönen ja Valtteri Bottas kolhivat toisiaan jo kisan toisessa kaarteessa. Lopulta kolhun vuoksi kierroksen muiden jälkeen jäänyt Bottas kruunasi huiman kirinsä kiihdyttämällä loppusuoralla Williamsin Lance Strollin ohi toiseksi.  

 

https://www.youtube.com/watch?v=mX6PcX89f0Y

Bakun GP:n tarjosi viime kaudella vauhtia ja vaarallisia tilanteita

Kauden neljännen GP:n alla ei puheenaiheista ole pulaa

 • MM-sarjan pistetilanne on äärimmäisen tiukka kolmen kisan jälkeen: Vettel 54 pistettä, Hamilton 45, Bottas 40, Ricciardo 37, Räikkönen 30. Pakka on siis täysin auti – kuten tässä vaiheessa kautta pitääkin.
   
 • Ennakkoon F1-sarjan vahvimmaksi talliksi veikattu Mercedes ei ole vielä voittanut kisaakaan. Vastaavaa putkea ei ole nähty 2014 alkaneella Mersun (hybridimoottorien) valtakaudella. Myös Lewis Hamilton näyttää radalla tavalliselta kuolevaiselta. 
   
 • Vettelin "taikanappi": tällä viikolla uutisoitiin, että Räikkösen tiimikaverin ratista löytyy ylimääräinen vempele, jonka avulla saksalaisen uskotaan saavan lisätyöntöä aika-ajojen ratkaisuhetkille. Kimi itse kertoi Maikarin torstai-illan Formulasirkuksessa pitävänsä kohua liioiteltuna. Salaperäinen apu olisi myös Räikkösen saatavilla, mutta Jäämies ei ole katsonut sitä tarpeelliseksi. Räikkönen on startannut tähän asti kaikki kauden osakilpailut toisesta ruudusta, mihin suomalainen pystynyt edellisen kerran vuonna 2005. Kaikesta näkee, että Räikkönen on hyvässä kunnossa ja nauttii tämän kauden autostaan. 
   
 • Red Bullin Daniel Ricciardo oli edellisen eli Kiinan GP:n piristysruiske: Aina leveästi hymyilevä kuski kipusi kaukaa kärkeen. Odottamatonta apua tuli tallikaveri Max Verstappenilta, joka pudotti pari kilpakumppania pois kisasta. Ricciardon ympärillä pyörii huhumylly, joka vie australialaista Ferrarille. Niin ikään italialaistalliin yhdistetyn Charles Leclercin vaisut otteet Sauberin ratissa ovat nostaneet Ricciardon osaketta Maranellossa.  
   
 • Myös Fernando Alonsolla kulkee hyvin. Kaudesta ennnakoitiin ohdakkeista, mutta ensimmäisistä osakilpailusta espanjalainen on napannut mukavat 22 pistettä, mikä on vain kahdeksen vähemmän kuin McLarenin koko viime kauden saldo. 
   
 • Valtteri Bottas on ollut Lewis Hamiltonia nopea kahdessa viimeisessä aika-ajossa, miten käy lauantaina? 
   
 • Jos suoratoistopalvelu www.cmore.fi paketin tilaa nyt, ehtii yhden kuukauden hinnan (24,95) maksamalla katsella kolme F1-viikonloppua (Baku, Barcelona, Monaco) sekä 4.-20. toukokuuta pelattavat jääkiekon MM-kisat alusta loppuun.

   

Katsoa formulat ja jääkiekon MM-kisat C Morelta ilman sitovuutta. Tilaa tästä linkistä hintaan 24,95€ / kk.

 

Azerbaidzhanin GP:n lähetykset C Morella:

Perjantai 27.4.
klo 11.55 F1 Vapaat harjoitukset 1
klo 15.55 F1 Vapaat harjoitukset 2

Lauantai 28.4.
klo 10.55 F2 Lauantain kilpailu
klo 12.55 F1 Vapaat harjoitukset 3
klo 15.00 F1 Aika-ajojen ennakkotunnelmat
klo 15.55 F1 Aika-ajot
klo 17.15 Jälkihöyryt

Sunnuntai 29.4.
klo 12.05 F2 Sunnuntain kilpailu
klo 13.30 F1 GP:n ennakkotunnelmat
klo 14.55 F1 Bakun GP (kisastartti klo 15.10)
klo 17.10 Jälkihöyryt
 

C More näyttää jääkiekon MM-kisojen kaikki ottelut suorana

 • Kaikki 64 ottelua suorana ilman mainoskatkoja, pääselostajana Antero Mertaranta
 • Asiantuntijoina: Jukka Jalonen, Olli Jokinen, Karri Kivi, Pasi Nurminen ja Petteri Nokelainen
 • Ennakot, studiot ja analyysit
 • Samalla tilauksella voit katsoa myös F1-kisat, yleisurheilun Timanttiliigaa, tennistä maailman huipulta ja MotoGP:tä sekä C Moren leffat, sarjat ja lastenohjelmat
 • Tilauksen hinta 24,95€/kk. Ei sitovuutta – tilauksen voi perua netissä helposti milloin vain. Tilaa tästä linkistä.

 

Lue lisää

TVmatsit.com on Suomen suosituin TV-urheilun opas.