Kuukausi NBA:ta maksutta – toimi näin

Chicago Bullsin voittoprosentti on kohentunut Lauri Markkasen paluun myötä. 

Maanantai 24.12. klo 01:00 Cleveland Cavaliers – Chicago Bulls

TV-lähetykset:
Ruutu+

NBA TV-vinkki:
Hyödynnä Ruutu+ → 0 € / kk tutustumisetu ja voit katsoa maksutta Chicago Bullsin ottelun. 

Lauri Markkanen pelasi kauden parhaan pelinsä perjantaina Chicagon Bullsin voittaessa Orlando Macigin numeroin 90-80. Suomalaiselta odotetaan jälleen vahvaa suoritusta, kun Bulls kohtaa maanantain vastaisena yönä Cleveland Cavaliersin vierassa. Suoratoistopalvelu Ruutu+ esittää Suomen aikaa kello 01:00 alkavan ottelun suorana. 

Chicago ei ole vielä onnistunut voittamaan tällä kaudella peräkkäisiä otteluita, mutta tänä yönä siihen pitäisi olla poikkeuksellisen hyvä mahdollisuus. Neljä kertaa peräkkäin NBA:n finaaleissa pelannut Cavaliers on nimittäin pudonnut itäisen konferenssin huipulta yhdeksi sarjan heikoimmista joukkueista. Clevelandissa eletään nyt kesällä Los Angeles Lakersiin siirtyneen LeBron Jamesin jälkeistä aikaa. Tilannetta ei helpota yhtään se, että joukkueen tärkein pelaaja veteraani Kevin Love loukkaantui lokakuussa kauden neljännen pelin jälkeen. 
 

Bulls tarvitsee Markkasta

Chicago on voittanut kolme peliä kymmenestä sen jälkeen, kun Markkanen palasi kentille 1. joulukuuta. Voittopeleissä Markkanen on tehnyt 24, 23 ja 32 pistettä. Suomalaistähden suoritukset ovet heitelleet rajusti, sillä sarjaan mahtuu kolme matsia, joissa saldo on jäänyt seitsemään tai kahdeksaan pisteeseen. Parhaimmillaan Markkanen on upottanut pelitilanneheittonsa 66.7 prosentin tarkkuudella ja huonoimpana päivänä vain yksi viidestä yrityksestä on pudonnut sukkaan. Kymmenen pelin perusteella näyttää siltä, että Chicagon on hankala voittaa otteluita silloin, kun Markkasen peli ei kulje. 

Markkasen vartioiminen tuottaa useiden loukkaantumisen kanssa painivilla Clevelandille ongelmia. Keskushyökkääjät Tristan Thompson ja John Henson ovat poissa pelistä, joten atleettinen voimalaituri ja Markkasen kannalta hankalin puolustaja Larry Nance pelaa Chicagon Wendel Carteria vastaan sentterinä. Näin ollan päävastuu Markkasen vartioinnista lankeaa suomalaista kymmenen senttiä lyhyemmälle Cedi Osmanille, joka sopii ominaisuuksiltaan paremmin kolmospaikalle. 
 

Näin katsot NBA:ta ensimmäisen kuukauden maksutta

Ruutu+ tarjoaa → tällä kampanjasivulla uusille asiakkailleen ensimmäisen kuukauden veloituksetta tutustumisetuna. Ruutu+ -tilaus jatkuu testijakson jälkeen 9,95 euron kuukausihintaan, jos sopimusta ei sanota irti. Ruutu+ tutustumisjakson hyödyntäminen ei velvoita maksulliseen tilaukseen. Katso myös Chicago Bulls otteluohjelma.