EM-koriksen puolivälierät käyntiin tiistaina

 

Luka Dondic ja Goran Dragic saavat vastaansa Latvian

 

Koripallon EM-kisat jatkuvat tiistaina ja keskiviikkona pelattavilla puolivälieräotteluilla. Vaikka Susijengi ei olekaan enää mukana, tarjoaa EM-kisojen pudotuspelivaihe mielenkiintoisia otteluita.

 

Tiistai 18:45 Saksa – Espanja

Espanja pudotti neljännesvälierissä isäntämaa Turkin jatkosta luvuin 73-56, kun taas Saksa punnersi vain kolmen pisteen voiton Suomen lohkossa kolmanneksi sijoittuneesta Ranskasta. Eurooppalaisessa vertaillussa Espanjan joukkueesta löytyy runsaasti vastuunkantajia Saksan ollessa jokseenkin riippuvainen kisat 23,2 pisteen ja 5,2 syötön keskiarvolla pelanneen Denis Schröderin sekä Boston Celticsin organisaatioon kuuluvan Daniel Theisin onnistumisista. EM-tasolla edellisen ottelunsa 2015 kisojen lohkovaiheessa on hävinnyt Espanja on selkeä suosikki etenemään puolivälieriin. Vedonlyöntiyhtiöistä Veikkaus laskee joukkueiden väliseksi eroksi 14,5 pistettä Unibetin arvioidessa Espanjan voittomarginaalin 15,5 pisteeseen 1,85 ketoimella.

TV: Viasat, Viasat Urheilu
Stream: Viaplay
Live-vedonlyönnin stream: Unibet TV -> Lue lisää

 

Tiistai 21:30 Slovenia – Latvia

Slovenian ja Latvian kohtaamisessa ei ole selkeää voittajasuosikkia. Latvian 221-senttisen Kristaps Porzingis tarjoaa Lauri Markkasen tyyppisen haasteen Slovenian puolustukselle, jossa päävastuu New York Knicksin nelosvarauksen pysttäymisestä lankeaa Anthony Randolphille sekä Gasper Vidmarille. Pelkkä Porzingiksen pysäyttäminen ei kuitenkaan riitä, sillä Janis Timma ja San Antonio Spursin David Bertans tarjoavat tarkkaa tulitukea kolmoskaaren takaa. Slovenian hyökkäyspeli puolestaan rullaa Goran Dragicin sekä 18-vuotiaan Luka Dondicin kautta.

Kaikista puolivälieräparista tässä ottelussa odote yhteispisteiden määrästä on suurin 164,5 Veikkaus ja 165,5 Unibet, mikä kertoo siitä, että Slovenia pyrkii nopean Goran Dragicin johdolla pitämään pelin temmon korkeana. Kertoimissa Latvia on suosikki 1,80 Veikkaus / 1,88 Unibet.

TV: Viasat, Viasat Jääkiekko
Stream: Viaplay
Live-vedonlyönnin stream: Unibet TV -> Lue lisää

 

https://www.youtube.com/watch?v=mkap3KdVD1A

Ukraina ei keksinyt keinoja Denis Schröderin pysäyttämiseen