Eka Stadin derby näkyy ilmaiseksi

Kauden ensimmäinen Stadin derby myydään todennäköisesti loppuun. 

Tiistai 23.4. klo 18:30 HJK – HIFK
TV:
Ruutu+ ja JIM

 

Olosuhteet ovat kohdillaan, kun HJK ja HIFK kohtaavat tänään vuoden tauon jälkeen ensimmäisessä Stadin derbyssä. Tiistai-illan lämpöennuste lupaa pitkälle yli kymmentä astetta sekä auringonpaistetta. Hyvä sää näkyy todennäköisesti myös lippuluukulla ja Telia 5G -areena myydään loppuun. 

Helsingin paikallispelin toi katsoa kaikki Veikkausliigan ottelut esittävän Ruutu+ palvelun välityksellä sekä poikkeuksellisesti myös maksuttomalta JIM-kanavalta. Tiistai on kotimaisten palloilusarjojen ystävän superpäivä, sillä TV5 kanava esittää HPK:n ja Kärppien toisen kohtaamisen SM-liigan finaaleissa. Sekä Stadin derby että kiekkofinaali alkavat kello 18:30. 

Veikkausliigaa neljän kierroksen jälkeen johtava HJK lähtee Stadin paikallispeliin suosikkina ja kauden 2018 Ykkösessä viettäneelle HIFK:lle on varattu haastajan rooli. Vaikka on Klubi on ollut hallinnut Veikkausliigaa viime vuosina ylivoimaisesti, ovat Stadin derbyt olleet yleensä tasaisia vääntöjä. Vuosina 2015–2017 pelattiin yhdeksän paikalliskamppailua, joista HJK voitti kolme, HIFK yhden ja viidesti päädyttiin pistejakoon.

Tiistain ilmaiset tv-pelit:

  • U18 MM-jääkiekko: Suomi–Sveitsi, TV2 klo 16.25
  • SM-liiga: 2. finaaliottelu HPK–Kärpät, TV5 klo 18.30
  • Veikkausliiga: Stadin derby HJK–HIFK, Jim klo 18.30