Wilder – Fury TV-lähetykset – näin katsot ottelun!

Wilder Fury TV mihin aikaan

Tyson Fury ja Deontay Wilder kohtaavat lauantaina 1. joulukuuta 2018 (Suomen aikaa sunnuntaina 2. joulukuuta noin kello 05:00 alkaen)

TV-lähetykset:
→ Viaplay
Ennakkosuosikki Wilderille 2.50 kerroin

Nordic Entertainment Group (NENT Group) esittää Pohjoismaissa yksinoikeudella 1. joulukuuta oteltavan Deontay "Bronze bomber" Wilderin sekä Tyson "The Gypsy King" Furyn kohtaamisen. Ottelun voi katsoa Suomessa vain VIAPLAY:n pay-per-view -tilauksena

Wilder – Fury TV:stä 

Deontay Wilder ja Tyson Fury kohtaavat lauantaiaamuna 1. joulukuuta 2018 WBC liiton titteliottelussa, jonka voi katsoa Suomessa vain Viaplayn välityksellä pay-per-view-tilauksena. Ottelun hinta on 49,99 € eikä se sisälly Viaplayn kuukausitilauksiin. Matsi otellaan Los Angeles Staples Centerissä, ja siihen voi etsiä lippuja → StubHubin kautta. Lippujen hinnat alkavat 170 dollarista ja voivat nousta 2900 dollariin. 

Mihin aikaan Wilder – Fury alkaa?

Nyrkkeilijöiden odotetaan astelevan kehään Suomen aikaa noin kello 06:00 sunnuntaiaamuna, mutta, kuten nyrkkeilyssä yleensä, illan edellisten otteluiden kesto vaikuttaa päätapahtuman alkamisaikaan. 

Koko illan ohjelma:
Jarrett Hurd vs Jason Wellborn
Luis Ortiz vs Travis Kauffman
Joe Joyce vs Joe Hanks
Mark Anthony Barriga vs Carlos Licona
Chris Arreola vs Maurenzo Smith
Isaac Lowe vs TBC
Anthony Yarde vs TBC
Marsellos Wilder vs TBC
Jesse Rodriguez vs Alex Aragon
Deontay Wilder vs Tyson Fury
 

Mistä otellaan?

Tyson Fury on pitänyt hallussaan IBF-, WBA-, IBO- ja WBO-liittojen raskaan sarjan maailmanmestaruus vöitä, mutta Deontay Wilderilta löytyvää WBC:n liiton titteliä Fury ei ole koskaan onnistunut voittamaan. Wilder on puolustanut menestyksekkäästi WBC:n mestaruusvyötä jo lähes neljän vuoden ajan. 

WBC:n tittelin lisäksi ottelun voittaja nousee WBA (Super), IBF, WBO ja IBO -liittojen raskaan sarjan mestari Anthony Joshuan ykköshaastajaksi. Ensi vuoden huhtikuulle kaavaillussa megaottelussa olisi ensimmäistä kertaa kaikkien liittojen mestaruusvyöt pelissä.  

Kuka on suosikki?

Kumpikaan ottelijoista ei ole hävinnyt raskaan sarjan ammattilaisottelua. 33-vuotias Wilder on kuitannut 40 ottelusta 40 voittoa, joista peräti 39 on tullut tyrmäyksellä. Wilderin ainoa pistevoitto on vuodelta 2015, jolloin Bermane Stiverne kesti täydet 12 erää häviten lopulta pistein 118–109, 119–108 ja 120–107. Wilderin rekordia on selitetty helpoilla vastustajilla, mutta viime vuoden maaliskuussa otettu tyrmäysvoitto Luis Ortizista on vaimentanut kritiikin. 

30-vuotiaan Furyn kunto on pieni kysymysmerkki. Mielenterveysongelmista ja ylipainosta kärsinyt 205-senttinen "mustalaisten kuningas" on voittanut albanian Sefer Seferin (9.6.2018) sekä italialaisen Francesco Pianetan (18.8.2018) palattuaan kehään kaksi ja puoli vuotta kestäneen tauon jälkeen. Joidenkin asiantuntijoiden mielestä Fury kohtaa Wilderin liian nopeasti. 

Furyn saldo on 27 voittoa yhtä monesta ottelusta. Matseista 19 on päättynyt ennen täyttä aikaa. Vuonna 2015 Fury yhdisti WBA (Super)-, IBF-, WBO- sekä IBO-liittojen mestaruudet voittamalla maailmanmestari Vladimir Klitschkon. Jos "The Gypsy King" onnistuu voittamaan Wilderin, on kysymyksessä yksi nyrkkeilyn historian suurimmista yllätyksistä. 

 • Deontay Wilder:
  22. lokakuuta 1985 (ikä 33 vuotta)
  Tuscaloosa, Alabama, USA
  pituus 201 cm ja paino 103 kg  
  oikeakätinen, ulottuvuus 211 cm 
   
 • Tyson Fury: 
  12. elokuuta 1988 (ikä 30 vuotta)
  Wythenshawe, Manchester, Englanti
  pituus 205 cm ja paino 113 kg
  oikeakätinen, ulottuvuus 216 cm  

 

Wilder – Fury vedonlyönti 

Kertoimet Coolbet
Wilderin D. 1.62 
Ratkaisematon 23.00
Fury T. 2.30

Muuta kymppi 90 € Wilderin voitolla. 

 1. Siirry Coolbetin kampanjasivulle → täältä.
 2. Valitse sivulta TALLETA 10 € – PELAA 50 € ja tee talletus, minkä jälkeen saat 50 € pelattavaksi.
 3. Panosta koko summa kohteeseen "Wilder voittaa" kertoimella @1.62. 
 4. Jos Wilder voittaa, saat 10 € talletukselle yhteensä 91€ € (50 € x 1,62) pelikassan.

Tutustu tarjouksen ehtoihin yhtiön sivuilta.