Dallasin ja St. Louisin ratkaisumatsi tänään erinomaiseen katseluaikaan!

Viaplay esittää kaikki NHL-ottelut kaudella 2018-19. Voit tilata Viaplayn täältä.

 

Dallas Starsin ja St. Louis Bluesin välinen pudotuspeliottelu tulee tänään suomalaisittain erinomaiseen katseluaikaan. Ottelu alkaa 22:00 ja se on katsottavissa Viaplaysta.

Ottelusarja on 3-2 tilanteessa Dallasin eduksi. Teksasilaisjoukkue on enää yhden voiton päässä paikasta konferenssifinaaleista.

 

Nouseeko maalivahtipeli taas valokeilaan?

Dallasin maalivahti Ben Bishop on suurin syy, miksi joukkue on päässyt näin pitkälle. Bishop on ehdokkaana vuoden parhaaksi maalivahdiksi, mutta ottelusarjassa St. Louisia vastaan hänen tasonsa on ailahdellut. Dallas on pääasiassa hallinnut tapahtumia kentällä, mutta Bishopin haparointi on auttanut Bluesin jo kahdesti voittoon.

Edellisessä ottelussa Bishop epäröi mailapelinsä kanssa ja tarjoili kiekon suoraan vastustajalle, josta syntyi takaiskumaali kolmannessa erässä. Ilmainen osuma käynnisti St. Louisin hurjan kirin, ja Dallas onnistui nipin napin pitämään 2-1 johtoasemansa.

Toinen ottelusarjan hahmoista on ollut Dallasin Roope Hintz. Suomalaishyökkääjä on nostanut pelinsä aivan uudelle tasolle. Hän on paukuttanut viidessä matsissa tehot 3+2. Vielä alkukaudesta Hintz ei mahtunut koko Dallasin kokoonpanoon, vaan pelasi AHL:ää.

St. Louisin ykkösnimi on ollut Vladimir Tarasenko. Venäläishyökkääjän lavasta laukaus lähtee lujaa ja ennen kaikkea yllättävän nopeasti. Dallasin erinomaiselle puolustuksellekin hän on ollut vaikea pideltävä, ja hän on iskenyt ottelusarjassa kolme maalia.

 

Lue myös:
• Jääkiekon MM 2019 – täydellinen turnausopas
• F1-kausi 2019 – lähetykset ja kalenteri