Video: Cleveland-voitossa Markkaselle 31 pistettä

Larry Nance Jr. ei saanut Lauri Markkasta aisoihin. 

Lauri Markkanen rikkoi toisessa ottelussa peräkkäin 30 pisteen rajapyykin, kun Chicago Bulls haki haki 112–92-vierasvoiton Cleveland Cavaliersista. Ottelussa runsaat 32 minuuttia pelannut Markkanen heitti yhteensä 31 pistettä jääden kahden pisten päähän henkilökohtaisesta NBA-ennätyksestään. 

Matsin jälkeisessä haastattelussa suomalainen ei ollut kovin kiinnostunut omasta tilastosarakkeestaan, vaan piti tärkeämpänä sitä, että Chicago onnistui ensimmäistä kertaa tällä kaudella voittamaan kaksi ottelua putkeen. Joulukuun alussa päävalmentajaa vaihtaneen Bullsin saldo on Jim Boylenin alaisuudessa on nyt neljä voittoa ja kuusia tappiota. Edeltäjä Fred Hoibergin alaisuudessa joukkue 24 pelistään vain viisi. 

Ottelussa myös neljälevypalloa ja kolme syöttöä kirjauttanut Markkanen oli tehokkaimmilaan kolmannella neljänneksellä heittäen 14 pistettä. Suomalaisen heittotarkkuus oli myös kohdillaan, sillä 18 yrityksestä upposi 11. Kolmosyrityksiä Markkasen heitoista oli peräti kymmenen, joista koriin päätyi viisi. 

Chicago Bulls kohtaa seuraavaksi Minnesotan Timberwolvesin torstaina klo 03:00 alkavassa ottelussa. Katso myös Chicago Bulls otteluohjelma ja live streamit

 

https://www.youtube.com/watch?v=kUlYBOPoF20

Cleveland ei keksinyt keinoja Lauri Markkasen pysäyttämiseen.