CHL: JYP – Trinec | 9.1.2018 klo 19:00 | TV ja maksuton live stream

Tiistai 9.1. kello 19:00 JYP – Trinec

TV ja suoratoisto: C More Sport 1 ja C More –> lue lisää täältä
Maksuton live stream: NordicBet –> lue ohjeet täältä 

 

Ainoana suomalaisjoukkueena jääkiekon Mestarien liigassa jatkava JYP kohtaa tänä iltana välierien ensimmäisesessä osaottelussa tsekkiläisen HC Ocelari Trinecin. Jyväskyläläiset raivavasivat polkunsa neljän joukkoon lyömällä puolivälierissä niinikään tsekkiläisen HC Kometa Brnon yhteistuloksella 8-6.

Tsekin Extra Liigan neljättä sijaa pitävä Trinec varmisti paikkansa semifinaaleissa kaatamalla ruotsalaisen Brynäsin niin kotona kuin vieraissa. Kiekkoa seuraavalle suomalaisyleisölle tutuimmat nimet Trinecin miehistöstä ovat maailmanmestari Martin Ruzicka sekä 2009-2011 Lukon paidassa Liiga pelannut Jakub Petruzalek

Toimiva puolustus vaikuttaa kaikkeen 

JYP lähtee tavoittelemaan CHL:n finaalipaikkaa mukavista asemista, sillä Hurrikaani on voittanut kymmenestä edellisestä pelistään kahdeksan.

CHL:n haastattelussa päävalmentaja Marko Virtasen kertoo puolustuspelin paranemisen olevan syy joukkueensa tuloskuntoon.

–  Olemme pelanneet hyviä pelejä. Puolustuspelaaminen on parantunut viime aikoina ja sitä kautta olemme päässeet hyökkäämään laadukkaasti.

Ottelun TV ja Stream -tiedot

C More Sport 1 kanava ja suoratoistopalvelu C More esittävät tiistai-iltana kello 19:00 alkavan ottelun suorana. Ottelun voi katsoa myös rahapeliyhtiö NordicBetin tarjoama ilmaisena striiminä. NordicBet toimii CHL:n virallisena pääyhteistyökumppanina ja pääset tutustumaan NordicBetin live stream palveluun tästä.

 

https://www.youtube.com/watch?v=ArtHms8cXmw

JYP löi puolivälierissä Kometa Brnon yhteismaalein 8-6

JYP puurtaa otteluruuhkassa

Liigan sarjataulukossa JYP on viimeisenä joukkueena kiinni pudotuspelien kotiedussa. Ero piikissä keikkuvaan kärppälaumaan on 11 pistettä. Palautuminen ja keskittyminen ovat avainroolissa, kun JYP lähtee hakemaan kotijäältä hyviä asetelmia viikon päästä pelattavaan vierasotteluun. Viime viikolla joukkue pelasi neljään päivää kolme matsia, joten parhaan mahdollisen vireystilan löytäminen ei ole helppoa.

Växjöllä mahdollisuus finaaliin

Kaavion toisella puolella finaalipaikasta kilpailevat tsekkiläinen Liberec sekä Janne Pesosen ja Tuomas Kiiskisen edustama Växjö Lakers. CHL:n finaalipaikka ratkaistaan kahden ottelun yhteistuloksen perusteella. CHL:ssä ei ole käytössä vierasmaalisääntöä.

Pitkävedon kertoimet  JYP – HC Ocelari Trinec

Veikkauksen kertoimet: 1 1.70 – X 4.10 – 2 3.60
NordicBetin kertoimet: 1 1.78 – X 4.45 – 2 3.75
 

Lue lisää

TVmatsit.com on Suomen suosituin TV-urheilun opas